Įspėjimas mažiesiems kauniečiams ir tėvams: piktavaliai siekia, kad vaikai susižalotų | Kas vyksta Kaune

Įspėjimas mažiesiems kauniečiams ir tėvams: piktavaliai siekia, kad vaikai susižalotų

Skaitytojos nuotr.

Sekmadienį „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė skaitytojos pranešimas apie netikėtą grėsmę prie Kauno marių esančioje vaikų žaidimų aikštelėje. Kažkas čia besikarstantiems vaikams paspendė šlykščias žabangas.

„Norėčiau informuoti tėvelius dėl galimo pavojaus prie Kauno marių, Petrašiūnuose, esančioje žaidimų aikštelėje. Ant čia stovinčių laipynių aukštai pritvirtinti stikliukai, kad vaikas susižalotų“, – pavojingą atradimą nupasakojo moteris.

Ji negalėjo įspėti, kas mažiesiems linkėtų tokios pavojingos žaidimų pabaigos. „Šiais laikais pilna visokių žmonių. Gal kokie paaugliai, gal narkomanai. Tikrai nežinau“, – svarstė kaunietė.

Kaip sakė moteris, nuotraukoje užfiksuotos karstyklės visos kepurėlės buvo „padabintos“ aštriomis staigmenomis, pritvirtintomis kramtoma guma. Kadangi buvo su mažamete, skaitytoja tepasiekė nuimti vieną stiklą.

Nors stiklo šukes rado ant visų kepurėlių, nuimti pavyko tik nuo vienos / Skaitytojos nuotr.

„Kur vaikų čiuožykla, apžiūrėjau, tai šiandien švaru buvo, bet negali žinoti – gal ir ten kada priklijuos“, – būti atsargiems ragino susirūpinusi kaunietė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA