Vestuves Kaune atšokusi dainininkė Vasha parduoda suknelę: teks gerokai patuštinti piniginę | Kas vyksta Kaune

Vestuves Kaune atšokusi dainininkė Vasha parduoda suknelę: teks gerokai patuštinti piniginę

delfi.lt 2018/07/21 19:23
DELFI nuotr.

Birželio 30 d. vestuves su mylimuoju, krepšininku Ronaldu Rutkausku atšokusi dainininkė Gabrielė Rutkausienė-Vasha nusprendė atlaisvinti spintą. Atlikėja parduoda savo nuotakos suknelę, tinkančią jaunajai, kuri savo meilės dieną svajoja virsti princese.

„Su ja jaučiausi puikiai. Suknelė skirta nuotakai, kuri nori virsti princese, kaip norėjau aš“, – šypsosi neseniai iš medaus mėnesio Tailande grįžusi Vasha.

Puošnią vestuvinę suknelę kūrė dizaineris Egidijus Rainys. „Ji siūta pagal mano išmatavimus, tinka XS ir S dydžiui“, – pridūrė ji.

Paklausta, kiek kita nuotaka turės pakloti už šią išskirtinę suknelę, Gabrielė patikino, kad kainą ji atskleis tik rimtai susidomėjusioms jaunosioms.

Tiesa, proginiu drabužiu susidomėjusi pirkėja turės sumokėti nemažą krūvą pinigų. „Neatskleisiu tikslios sumos, bet ji brangi. Labai“, – tikino G. Rutkauskienė-Vasha.

Primename, kad prieš dvejus metus civilinę santuoką sudariusi Rutkauskų pora šią vasarą susituokė ir Kauno šv. apaštalų Petro ir Povilo arkikatedroje bazilikoje. Pasibaigus iškilmingai ceremonijai pora mielai pozavo fotografams bei dalinosi emocijomis su žurnalistais.

„Esame labai laimingi. Beprotiškai jaudinausi bažnyčioje, bet praėjo, kas buvo baisiausia, ir dabar viskas labai gerai. Pagaliau esame tikrai šeima, kokia ir turi būti“, – nuotaikomis po vestuvių dalinosi Gabrielė. Moteris su Ronaldu augina vienerių metų dukrą Adriją.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA