Degalinėje užsiliepsnojus kemperiui, smarkiai nukentėjo du žmonės (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Degalinėje užsiliepsnojus kemperiui, smarkiai nukentėjo du žmonės (papildyta)

DELFI, „Kas vyksta Kaune“ inf. 2018/07/21 16:20
Stopkadras

Šeštadienį Prienų rajone, Mardosų kaime esančioje degalinėje „Milda“ užsiliepsnojo kemperis. Skubios medikų pagalbos prireikė dviem žmonėms – jie pristatyti į gydymo įstaigą.

Socialiniame tinkle „Facebook“ patalpintame vaizdo įraše užfiksuotas „Volkswagen“ markės namelis ant ratų, kurio galinė dalis paskendusi liepsnose, o visą degalinę grėsmingai apgaubęs juodų dūmų debesis.

Pranešimas apie gaisrą buvo gautas 14.43 val. Degalinės teritorijoje, prie dujų balionų, ugnis apniko kemperį. Gaisras buvo likviduotas apie 15 val.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, kad įvykio metu nukentėjo du žmonės. Vyriškis apdegė veidą, o 15 metų amžiaus mergina apdegė visą kūną.

Medikai nukentėjusius skubiai išgabeno į ligoninę. Pirminiais duomenimis, gaisras kilo į transporto priemonę pilant dujas.

Papildyta

„Kas vyksta Kaune“ žiniomis, Prienų rajone apdegę žmonės buvo nuvežti į Kauno klinikas. Šaltinių teigimu bepildant dujų balioną vyras pastebėjo nuotėkį ir liepė tuoj pat šokti iš automobilio, tačiau dujos akimirksniu užsiliepsnojo.

Vyras patyrė daugiausia pirmo laipsnio veido ir galūnių nudegimus. Portalo duomenimis, pavojus jo ir merginos gyvybei negresia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA