Įspūdingas šou: po virš žemės pakibusiu pastatu – išskirtiniai automobilių modeliai | Kas vyksta Kaune

Įspūdingas šou: po virš žemės pakibusiu pastatu – išskirtiniai automobilių modeliai

Nuo labiausiai prie žemės prigludusio bolido iki labiausiai šviečiančio. Tokie netradiciniai automobilių rinkimai surengti Kaune, o tokiam neįprastam renginiui organizatoriai ieškojo išskirtinės erdvės. Geriausių automobilių rinkimams idealiai tiko naujojo verslo centro „River Hall“ automobilių stovėjimo aikštelė, įkurdinta po moderniausiu Kaune biurų pastatu.

Neįprasti automobiliai stebina

Netradicinei erdvei pristatyti surengtas netradicinis renginys – „River Hall“ verslo centro automobilių aikštelėje susirinko virš 100 pačių įvairiausių stilių automobilių, o jų savininkai atvyko iš skirtingų mažų bei didelių visos Lietuvos miestų, kad savo išpuoselėtais automobiliais pradžiugintų žiūrovus bei sudalyvautų geriausio automobilio konkurse.

Renginio metu kiekvienas automobilio savininkas anonimiškai rinko penkis jo nuomone labiausiai išsiskiriančius automobilius – taip buvo išrinkti 16 pačių įsimintiniausių renginio bolidų. Iš jų buvo nominuotas labiausiai publikai patikęs, išskirtiniausias Stance stiliaus automobilis, labiausiai šviečiantis automobilis, labiausiai prie automobilio prisiderinęs ekipažas bei, žinoma, renginio geriausias automobilis.

„Nugalėtojų sąrašas iš tiesų įspūdingas. „King of Lights” paskelbtas Roko „Toyota Liteace” autobusiukas, pilnas šviesų, lazerių, dūmų efektų ir t.t. „King of Stance” – Vasario „BMW E36″ juodas kabrioletas. „King of Style” – Karolinos „BMW E36″ ekipažas,kuris išsiskyrė ne tik automobilio puošyba, bet ir pačių ekipažo narių uniformomis. „King of Night” – Andžejaus „Lexus GS430″ labiausiai išbaigtas, visapusiškai modifikuotas bei daugiausiai dėmesio sulaukęs automobilis. Šis automobilis buvo pripažintas ir geriausiu vakaro automobiliu, „King of Public” kategorijoje”, – džiaugėsi vienas iš renginio organizatorių Tautvydas Maleckas.

Šis renginys – ne tik gražių bolidų demonstravimas, bet ir „River Hall“ biurų projekto vystytojo – bendrovės „Sirin Development“ ir Lietuvos automanų dovana kauniečiams.

„Mes tiesiog norėjome sukurti gražią ir jaukią atmosferą visiems renginio dalyviams bei žiūrovams, kad jie iš renginio išsineštų nepamirštamus įspūdžius. Džiaugiamės, kad prie mūsų prisijungė ir gausybė įmonių, be kurių pagalbos renginys nebūtų įvykęs. Nugalėtojams buvo įteiktos taurės ( jas pagamino legendinis „Custom” kartu su „ G Studija”), garsu, šviesa ir DJ renginyje rūpinosi „Soundsgood.lt”, o energija per kraštus liejosi su „Dynami:t energy” bei „Queen Bean” mobilios kavos pagalba”, – teigė T.Maleckas.

„Esame socialiai atsakingi ir draugiški aplinkai, remiame ir palaikome aktyvias ir kūrybingas bendruomenes. Džiaugiamės galimybe kartu su automanų grupe sukurti įspūdingą šventę automobilių entuziastams ir mylėtojams. Tikimės, kad šioje šventėje darniai skambėjo architektūros, šviesos ir išskirtinių automobilių gausmas“, – pridūrė G. Raduševičienė.

Renginyje – tik patys geriausi

Anot T. Malecko, ekspozicinių automobilių atranka buvo labai intensyvi, nes norėjosi, kad žiūrovai susipažintų tik su pačiais įdomiausiais ir labiausiai išsiskiriančiais automobiliais.

„Žmonės buvo raginami siųsti paraiškas su nuotraukomis bei detalesnę informaciją apie automobilį elektroniniu paštu, tuo metu organizatoriai atrinko jų nuomone labiausiai vertus dėmesio automobilius pagal išskirtinumą, retumą, modifikacijas“, – teigia T. Maleckas.

Lietuvos automanai jau ne pirmą kartą organizuoja tokio pobūdžio automobilių mėgėjų susibūrimą. Jie dažnai prisideda prie panašių renginių organizavimo ir patys dalyvauja ne tik Lietuvoje, bet ir Latvijoje, Lenkijoje bei kitose šalyse.
„Šį kartą mes nusprendėme renginį sukurti patys nuo nulio taip, kaip mums atrodo geriausia. Stengiamės, kad renginys būtų kitoks nei bet kokie kiti automobilių renginiai“, – mintimis dalinosi T. Maleckas.

Neregėti automobiliai netradicinėje vietoje

Nors gali pasirodyti keista, kad toks didelis renginys vyko ne kur nors miesto centre, bet „River Hall“ automobilių stovėjimo aikštelėje, bet ši vieta, anot architekto Gintauto Natkevičiaus, pati geriausia Kaune, nes lyg pagrindiniai Kauno miesto vartai yra netoli senamiesčio, todėl lankytojams atvykti viešuoju transportu arba automobiliu yra ypač lengva.

„River Hall“ verslo centras išsiskiria dideliais vitrininiais langais, pro kuriuos patenka daug natūralios šviesos, todėl biurai dienos metu neskendi prieblandoje. Pastato vidaus minimalistinis stilius neapkrauna darbo vietos, o dėl stalų išdėstymo šalia langų darbuotojai nejaučia įtampos, nes gali laikas nuo laiko pasidžiaugti ir pailsinti akis žiūrėdami į nuostabų miesto vaizdą.

Dar vienas „River Hall“ privalumas – vietos automobiliui paieška. Dėl išskirtinio pastato architektūrinio sprendimo atsirado daugiau laisvos vietos, todėl ši aikštelė talpina didžiulį automobilių skaičių – pastatas pakeltas nuo žemės ant masyvių kolonų.

UAB „Sirin Development“ (įmonių grupė „Girteka”) nekilnojamojo turto projektų vadovės Gindros Raduševičienės manymu, Kaunas keičiasi, modernūs pastatai puošia miestą ir formuoja jo veidą. Kas itin svarbu, norint pritraukti naujas tarptautines kompanijas, sukurti naujas darbo vietas mieste. Kaune jau dirbančioms ir dėl darbutojų konkuruojančioms įmonėms tai galimybė papildomai motyvuoti, išlaikyti savo darbuotojus maksimaliai užtikrinant jiems komfortą darbo aplinkoje keliantis į naują verslo centrą. Šiame verslo centre galime pasiūlyti nuo 250 kv.m. iki 2000 kv.m. biuro patalpas viename pastato aukšte, kas daro mūsų projektą išskirtinį Kauno mieste.

„River Hall“ – patogus, modernus ir darbuotojui draugiškas biurų statinys. Jame jau įsikūrė aukštus reikalavimus patalpoms ir vietai keliančios tarptautinės kompanijos, tokios kaip „TGW Limited“.

„Šie išskirtiniai modernūs „River Hall“ biurai ne tik formuoja miesto įvaizdį, bet ir atitinka BREEAM standartą, kuris patvirtina išskirtinę pastato kokybę, efektyvius inžinerinius sprendimus sumažinančius pastato eksploatavimo sąnaudas ir suteikiančius didelį komfortą biuruose įsikūrusiems darbuotojams. Kaunas nuo šiol gali didžiuotis, nes verslo centras „River Hall“ kol kas yra pirmasis ir vienintelis pagal BREEAM standartą sertifikuotas biurų pastatas Kaune“, – teigia G. Raduševičienė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA