Kuriose svetainėse rasti pigiausius skrydžio lėktuvu bilietus? | Kas vyksta Kaune

Kuriose svetainėse rasti pigiausius skrydžio lėktuvu bilietus?

delfi.lt 2018/07/12 13:36
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Ar kada teko užsisakyti skrydį ir tuomet sukti galvą, ar jis – tikrai pigiausias? Taip yra nutikę daug kam. Juk šiais laikais – tiek daug skrydžių paieškos svetainių ir platformų kelionėms įsigyti. Atrinkome pačias geriausias, kur rasite geriausius kelionių pasiūlymus.

Geriausieji puslapiai pigiems skrydžiams rasti:

Google Flights

Šia platforma naudotis paprasta ir tai neužima daug laiko. Tereikia įvesti keletą kelionės parametrų, ir Jums geriausiomis kainomis bus pasiūlyti įvairių aviakompanijų skrydžiai.

Google Flights pataria, kaip galima sutaupyti pakeitus oro uostą ar skrydžio datą. Skrydžių nustatymuose galima pasirinkti norimą kainą, tiesioginį (arba ne) skrydį, datą, oro linijas. Esant jungiamojo skrydžio poreikiui galima net pažymėti prioritetinius miestus persėdimui.

Tikintis geriausių skrydžių pasiūlymų, tereikia užregistruoti savo el. paštą, į kurį atkeliaus pranešimas, jei kainos pasikeis. Interaktyviame programėlės žemėlapyje galima stebėti skrydžių į skirtingus mietus kainas.

Be to, yra ir dar viena sunkiau randama funkcija – tyrinėjimas (ČIA). Čia galima naršyti skrydžių informaciją regioniniu mastu (tarkim, visos Europos ar Karibų). Be to, galima rasti ir geriausius kelionių pasiūlymus į kelias pasirinktos srities vietas kartu su grafikais, rodančiais kainų keitimosi diapazoną per kelis praėjusius mėnesius.

Pasirinkę skrydį, būsite nukreipti į užsakymų svetainę, mat tiesiogiai skrydžio per Google Flights nusipirkti neįmanoma.

Momondo

Momondo – galingas daugiafunkcinis skrydžių paieškos įrankis. Šis išsamus puslapis nurodo daugiau nei 1000 aviakompanijų, užsakymo svetainių, kelionių agentūrų, paieškos sistemų bei nuolaidų platformų pasiūlymus. Momondo 95 proc. atvejų nurodo pačius pigiausius skrydžius palyginus su kitomis platformomis.

Paprasčiausia šio puslapio funkcija – pigiausių skrydžių pasirinkta data nurodymas. Virš pasirinkimo nurodoma ir diagrama panašių kelionės parametrų (tarkim, kitos datos), kuomet kainos mažesnės. Čia išvardytos ir lėktuvo klasės pasirinkimo galimybės, papildomi mokesčiai ir keleivių atsiliepimai.

Išplėstinės skrydžių paieškos funkcijos Momondo apima persėdimo miesto bei oro linijų pasirinkimą. Pasirodžius rezultatams, dešinėje pusėje virš juostinės diagramos galite spustelėti programėlės įžvalgas apie Jūsų pasirinktą maršrutą. Šis įrankis nurodys ir kainų duomenis, įskaitant ir dieną, laiką, oro linijas bei parinks geriausią pasiūlymą.

Tarp oro linijų pasirinkimų išvardytos ir pačios pigiausios. Be to, programėlė dažnai kuria maršrutus su skirtingomis išvykimo ir atvykimo oro linijomis taip taupydama Jūsų paieškos laiką.

Naudojantis kelionių ieškiklio funkcija galima pasirinkti kelionės tipą (poilsinę ar pažintinę), žemyną, mėnesį bei skirtiną sumą, o Momondo suteiks geriausius pasiūlymus atsižvelgdama ne tik į kainas, bet ir orų prognozę. Tai – viena geriausių puslapio galimybių – nenustačius norimos vietos leisti sistemai Jums išrinkti geriausią kelionės kryptį.

Kaip ir Google Flight, Momondo nėra užsakymų, o tik kainų palyginimo puslapis. Tad būsite nukreipti į tiesioginių užsakymų svetainę skrydžio apmokėjimui.

Skyscanner

Dar viena skrydžių pasirinkimui skirta programėlė, nepasiduodanti trečiųjų asmenų įtakai. Ji taip pat leidžia rinktis iš 1000 su viršum oro linijų, užsakymų svetainių ir kelionių agentūrų pasiūlymų.

Įvedus raktinius žodžius paieškos laukeliuose pamatysite arba kainų diagramą, arba kalendorių su geriausiomis datomis. Abu nurodys geriausius Jūsų pasirinkto maršruto pasiūlymus.

Vos pasirinkus kelionės datas išsyk gaunami pasiūlymai. Rezultatai gali būti gaunami remiantis tokiais veiksniais kaip data, laikas, oro linijų bendrovės.

Šiame portale kelionės užsakyti taip pat negalėsite, bet vėlgi rasite užsakymų svetainės nuorodą. Svarbu atkreipti dėmesį į skirtingas ekonominės ir verslo klasės bilietų kainas, ne itin suprantamai nurodytas Skyscanner.

Programėlė turi ir žemėlapio funkciją, leidžiančią pamatyti geriausius skrydžių iš Jūsų miesto pasiūlymus. Taip pat karščiausius mėnesio pasiūlymus iš pasirinktos vietovės į bet kurią šalį.

Geriausi klaidingų kainų ir pasiūlymų šaltiniai

Klaidingos kainos, tai dėl žmogiškos klaidos, tarkim, praleisto nulio ar ne toje vietoje padėto kablelio nurodytos kainos. Tačiau jei žinote, kaip tinkamai išnaudoti šį nesklandumą, tuomet išties galite neįtikėtinai pigiai gauti bilietų.

Scott’s Cheap Flights

Scott’s Cheap Flights programėlė paslaugas teikia klientams į el. paštą siųsdama pranešimus apie klaidingai nurodytas skrydžių kainas ir šiaip pasiūlymus. El. laiškus iš platformos galima prenumeruoti ir nemokamai, ir už 39 JAV dolerius per metus – tokiu atveju sulauksite išskirtinių pasiūlymų. Gausite visus įmanomus pasiūlymus ir anksčiau nei besitikintys juos gauti nemokamai.

Secret Flying & The Flight Deal

Secret Flying ir The Flight Deal skelbia skrydžius klaidingomis kainomis ir pasiūlymus išsyk sužinoję apie juos. Keliauti mėgstančios sielos tiesiog privalo sekti šias dvi platformas socialiniuose tinkluose, mat kasdien ten pasirodo sukrauto lagamino vertų pasiūlymų.

Kiti skrydžių pasirinkimo pagalbininkai

CheapOair

Keliauninkų vadinamas konsolidatoriumi, CheapOair perpardavinėja bilietus vos aukštesnėmis nei tiesioginių pardavėjų kainomis.

FareDealAlert & Airfarewatchdog

Panašiai kaip minėtieji Secret Flying ir The Flight Deal, šie puslapiai taip pat ieško bilietų klaidingomis kainomis bei pasiūlymų tam tikromis datomis.

Kiwi

Ir čia galite ieškoti pigiausių skrydžių bilietų kainų įvairiomis datomis. Rizika atsiranda, jei praleidžiamas jungiamasis skrydis arba jis atidedamas, nes atskiros oro linijos nėra atsakingos už tai, kad padėtų jums dėl kitos aviakompanijos problemos. Be to, gali tekti pertikrinti Jūsų krepšius. Tokiais atvejais Kiwi siūlo tam tikras garantijas, pavyzdžiui, skrydžio keitimą ar pinigų grąžinimą. Bet kuriuo atveju ši platforma – geriausias kainos-kokybės santykio pasirinkimas lankstiems keliautojams.

Air Wander

Air Wander – skrydžių paieškos priemonė, kartu randanti ir pigiausią apgyvendinimą siūlančius miestus, kuriuos tikrai vertėtų įtraukti į savo kelionę. Air Wander – vienintelė skaičiuoklė, prie pasirinktų skrydžių pridedanti dar ir tarpines stoteles. Tereikia paieškos sistemon įvesti savo išvykimo oro uostą, kelionės tikslą ir datą, o programėlė pasiūlys geriausius miestus apsistojimui bei kainų skirtumus tarp skirtingų apgyvendinimo įstaigų.

Daugiau naujienų rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA