Piktinasi skaitytojai: neaišku, kieno čia darbas, bet sąžinės tas žmogus tikrai neturi | Kas vyksta Kaune

Piktinasi skaitytojai: neaišku, kieno čia darbas, bet sąžinės tas žmogus tikrai neturi

Skaitytojų nuotr.

Vasara – maudynių metas ir vos tik oras įkaista, būriai kauniečių traukia iki artimiausių maudymosi vietų. Viena tokių – Lampėdžiai. Į vieną populiariausių paplūdimių šviečian saulei traukia šimtai, tačiau kažkam vis tiek vienam aplinką, vedančią link maudyklos, reikėjo išniekinti.

[galerija kiek=”4″]

Būtent šioje vietoje išniekintos aplinkos kadrais pasidalino portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Kauniečio atsiųstose nuotraukose matyti kelio, vedančio link vieno iš paplūdimių, šalikelėje, suverstas statybines atliekas.

„Šiandien važiuodami prie Lampėdžio ežero pamatėme tokį vaizdą, viešoje vietoje, ant keliuko, be jokios sąžinės graužaties išpiltos stambios ir smulkios statybinės atliekos“, – rašo vaizdais pasidalinęs portalo skaitytojas.

„Nežinau, kieno čia darbas, bet, bet labai tikiuosi, kad surasime tuos, kurie tai padarė. Tegul atitinkamos institucijos juos nubaudžia. Neleiskime teršti mūsų miesto, nes Kaunas tvarkosi!“, – žinutę baigė kaunietis.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, jog aplinkos užteršimas mažesniu kaip 100 kubinių decimetrų nepavojingų atliekų kiekiu užtraukia įspėjimą arba baudą nuo 30 iki 90 Eur. Jei atliekos pavojingos, už tokį pat kiekį gresia 60-140 Eur bauda.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA