Kauniečiai dalinasi įspūdingos oro balionų fiestos vaizdais (foto) | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai dalinasi įspūdingos oro balionų fiestos vaizdais (foto)

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Visa šventinė savaitės pabaiga Kaune buvo pažymėta kvapą gniaužiančiu reginiu – vyko karšto oro balionų fiesta „Su laisvės vėju“.

Įspūdingais vaizdais ir balionų numarginto dangaus kadrais su portalu „Kas vyksta Kaune“ dalijosi ir skaitytojai.

Permainingi orai ir pakilęs vėjas organizatoriams sutrukdė tik penktadienio vakaro – būtent tada į dangų turėjo pakilti daugiausiai bailionų, o vienas iš jų, specialiai šiai fiestai pasiūtas, turėjo iškelti rekordinio iligio trispalvę.

Organizatoriai su kaupu atsigriebė šeštadienio vakarą – nors ir buvo vėjuota, bet oro sąlygos, anot renginio organizatoriaus Gintaro Šurkaus, buvo tikrai palankesnės.

„Niekada negalime pasakyti, kad kilsime šimtu procentų. Žinoma, būna labai geros situacijos, bet ir tada tikimybė, jog kilsime yra 99,9%. Šiandien vėjas nėra labai geras, bet jis geresnis, nei buvo pentkadienį. O ir tauta reginio reikalauja, negalime jų nuvilti“, – šeštadienio vakarą kalbėjo G. Šurkus.

[susije_video kurie=””]

Šeštadienio vakaro reginys buvo išties įspūdingas – kilo įvairiausių spalvų ir formų balionai, kilo ir šimtmečio trispalvė. Tiesa, ji nebuvo rekordinė – „Vyčio“ baliono komanda išskleidė tik dalį vėliavos, tačiau šventinės nuotaikos tokia smulkmena nesugadino.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA