Susidūrus trims automobiliams, prie Kleboniškio tilto lėkė gausios medikų pajėgos | Kas vyksta Kaune

Susidūrus trims automobiliams, prie Kleboniškio tilto lėkė gausios medikų pajėgos

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Vėlyva ketvirtadienio popietė Kaune atnešė ne vieną eismo įvykį. Prieš ilgąjį savaitgalį gatvėse vairuotojus pasitiko intensyvesnis eismo srautas, neišvengta susidūrimų. Kai kurių nelaimių metu prireikė medikų pagalbos – prie Kleboniškio tilto skubėjo net trys ekipažai.

Kaip „Kas vyksta Kaune“ pranešė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas, 16.12 val. gautas pranešimas apie avariją Islandijos plente prie Kleboniškio tilto, judant Vilniaus kryptimi.

Čia susidūrė trys transporto priemonės: „Toyota“, „BMW“ ir „Audi“. Liudininkų teigimu, į Islandijos plentą sulėkė trys greitosios pagalbos automobiliai. Nelaimės metu nukentėjo du asmenys, kurie buvo išvežti į gydymo įstaigą.

Įvykio vietoje dirba policijos ekipažas, eismą trikdančios kliūtys šalinamos, tačiau važiuojant link Vilniaus jau nuo „Megos“ formuojasi spūstis.

Dar prastesnė situacija judant priešinga kryptimi – čia, vairuotojų žiniomis, užfiksuotas techninis eismo įvykis, tačiau kamštis tįsta iki pat Ateities plento viaduko. Ant tilto toje pačioje magistralės pusėje neseniai susidūrė dar bent du automobiliai.

Didžiulė spūstis A1 keliu važiuojant nuo Vilniaus susidarė dėl šios avarijos / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

15.50 val. taip pat gautas pranešimas, kad Veiverių gatvės ir Seniavos plento sankryžoje vienas į kitą rėžėsi automobiliai „Škoda“ ir „Renault“.

Budinčio pareigūno duomenimis, buvo sužeista „Škoda“ keleivė – ji pristatyta į Kauno klinikas. Policija dirba įvykio vietoje, apie vairuotojų blaivumą duomenų kol kas nėra, o čia eismo srautas stoja.

Medikai darbavosi ir Veiverių gatvėje / „Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Visgi Aleksotas šiuo metu – ne pati problemiškiausia Kauno vieta eismo atžvilgiu. Vairuotojai socialiniuose tinkluose dalinasi pranešimais apie užkimštą Ateities plentą: stoja ir Amalių pervažos, ir Taikos prospekto link važiuojantys automobiliai.

Brangų kurą stovint vietoje gali tekti deginti pagrindinėse Kauno eismo arterijose / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Spūstis driekiasi remontuojamoje Savanorių prospekto atkarpoje nuo Utenos gatvės iki Taikos prospekto ir toliau. Dėl eismo įvykio sunku bus įveikti „Urmo“ žiedinę sankryžą. Taip pat kemšasi Tunelio gatvė judant link miesto centro ir Radvilėnų plentas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA