Kauno pareigūnams pavyko išgelbėti vyrą, ketinusį šokti nuo tilto | Kas vyksta Kaune

Kauno pareigūnams pavyko išgelbėti vyrą, ketinusį šokti nuo tilto

Asociatyvi / DELFI nuotr.

Ketvirtadienio vakarą apie 17:50 val. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai sulaukė anoniminio pranešimo, kad Kaune, nuo tilto per Nemuną, ketina nušokti vyras. Apie save pranešęs asmuo, netikslino vietos, nesakė, ant kurio tilto tuo metu yra.

Nedelsiant į pranešimą sureagavę pareigūnai, nustatė vyro buvimo vietą. Atvykę Kauno apskr. VPK Patrulių rinktinės pareigūnai Paulius Galbuogis ir Jurijus Aleksandrov bandė įkalbinti vyrą nulipti, saugiai kartu su jais nueiti nuo tilto. Vyras nesutiko, jau buvo persisvėręs per tiltą.

„Apie 10 minučių kalbinom vyrą, tačiau vos mums sujudėjus ar artėjant link jo iškart šaukdavo, kad neitume, arba nušoks. Buvo pavojinga daryti neapgalvotus judesius, vyras vos laikėsi“, – prisimena pareigūnai.

Policijos pareigūnams palaikant aktyvų pokalbį su vyru, šis nusprendė jiems parodyti kažkokį turimą dokumentą. Tik vyras kišo ranką į rūbus ieškodamas tariamo dokumento, pareigūnai čiupo vos už turėklo besilaikiusį vyrą, persverė ir nusivedė jį nuo tilto krašto.

Vyras, gimęs 1992 metais, nesužalojo savęs. Jis saugiai iškart perduotas įvykio vietoje buvusiems greitosios medicinos pagalbos darbuotojams.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA