Už vairo neblaivus nutvertas žinomas Kauno banditas įklimpo dar giliau | Kas vyksta Kaune

Už vairo neblaivus nutvertas žinomas Kauno banditas įklimpo dar giliau

„Kas vyksta Kaune“, DELFI inf. 2018/07/04 13:13
Asociatyvi / DELFI nuotr.

Antradienio vakarą Kauno centre pareigūnams sustabdžius prabangų „Mercedes-Benz“, už automobilio vairo sėdėjęs Mindaugas Mažeika pasirodė esąs ne tik išgėręs, tačiau turėjo ir draudžiamų medžiagų.

Kaip informavo Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, liepos 3 d., apie 17.30 val., Kęstučio gatvėje pareigūnai patikrinimui sustabdė automobilį „Mercedes-Benz“.

Vairuotojas, gimęs 1975 m., neturėjo teisės vairuoti transporto priemonę – jam automobilis nė nepriklausė. Vyrui taip pat nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 0,51 prom.

Automobilyje apžiūros metu policininkai rado folijos lankstinuką su galimai narkotinėmis medžiagomis. Vyras tuoj pat sulaikytas ir nuvežtas į komisariatą.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR baudžiamojo kodekso 259 str. 1 d. dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis neturint tikslo jas platinti. Už šią nusikalstamą veiką gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

DELFI žiniomis, paaiškėjo, kad automobilį „Mercedes-Benz“ vairavo gerai teisėsaugai žinomas ir daugybę kartų teistas Kauno Krykelės gaujos vadeiva M. Mažeika, pravarde Asilas.

Paskutinėje byloje, kurioje figūruoja nusikalstamo pasaulio atstovo pavardė, jis kaltintas Kauno „Agurkinių“ gaujos nario Igorio Laškevičiaus nužudymu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA