Naujausi pakeitimai: vairuotojams į „McDonald’s“ užkandinę pasukti bus sunkiau | Kas vyksta Kaune

Naujausi pakeitimai: vairuotojams į „McDonald’s“ užkandinę pasukti bus sunkiau

R. Tenio nuotr.

Kaune toliau vykdomi eismo pakeitimai. Kauno savivaldybės Eismo saugumo komisija nusprendė, jog reikia naikinti populiarų kairįjį posūkį Savanorių prospekte. Važiuojant nuo centro, nebebus galima sukti į Statybininkų gatvę, nors iš šios gatvės sukti kairėn į Savanorių prospektą bus leidžiama.

[galerija kiek=”4″]

Kaip rašė „Kauno diena“, pakeisti eismo tvarką nuspręsta dėl pėsčiųjų šviesoforo, esančio ties šia sankryža. Nuo miesto centro važiuojantys vairuotojai neretai nesupranta, ar kiti eismo dalyviai sustoję tik praleisti pėsčiųjų, ar ketina sukti į kairę link „McDonald’s“ greitojo maisto restorano.

Dėl to kyla avarinės situacijos – judantieji trečia Savanorių prospekto juosta tiesiai staiga stabdo, bando greitai rikiuotis į antrą juostą, taip sukeldami grandininę reakciją ir kliudydami srautui.

Vairuotojai turėtų atidžiai stebėti kelio ženklus, nes pakeitimai įsigalios artimiausiu metu. Norintiems patekti į „McDonald’s“ reikės apsisukti toliau, ties Kalniečių poliklinika.

Atkreipti dėmesį reikės ir į pasikeitusią eismo tvarką Raudondvario plente. Eismo saugumo komisija pritarė, kad atkarpoje nuo Vakarinio aplinkkelio iki „Moki veži“ sankryžos nebebus galima sukti į kairę. Dėl šį manevrą norinčių atlikti vairuotojų piko metu plente susidarydavo spūstys.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA