„Žalgiris“ gali prarasti žvėriškai sezono pabaigoje žaidusį B. Daviesą | Kas vyksta Kaune

„Žalgiris“ gali prarasti žvėriškai sezono pabaigoje žaidusį B. Daviesą

delfi.lt 2018/07/01 11:17
R. Tenio nuotr.

Puikiai praėjusiame sezone Kauno „Žalgiryje“ atsiskleidęs Brandonas Daviesas dar pavasario pirmoje pusėje pratęsė sutartį su žaliai baltų klubu. Nepaisant to, aukštaūgiu aktyviai domisi Maskvos srities „Chimki“, kuri svarsto išpirkti B. Davieso kontraktą.

Tai praneša žurnalistas Davidas Pickas. Jis taip pat pridūrė, jog vidurio puolėju domisi ir kitos Eurolygos komandos, tačiau konkretūs klubai nėra įvardijami. Kiek anksčiau pasklido žinia, kad B. Daviesas patraukė ir „Barcelonos“ klubo vadovų dėmesį.

Reali situacija yra tokia, kad net ir su B. Daviesu prieš pusantro mėnesio pasirašytas naujas kontraktas negarantuoja, jog vasarą kuris nors klubas ant stalo nedrėbs milžiniškos išpirkos ir neišvilios iš Kauno vieno geriausių „Žalgirio“ žaidėjų.

„Kaip ir sakiau, jei žaidėjas gauna daug geresnį pasiūlymą, o ir klubui nuo to tampa geriau – kalbu ne apie Davieso atvejį – mes esame tokie. Ieškome tų pinigų, ieškome tų išpirkų ir kažkiek pasipildome tą biudžetą“, – LKL sezono uždarymo iškilmėse kalbėjo „Žalgirio“ klubo vadovas Paulius Motiejūnas.

Praėjusiame sezone Eurolygoje B. Daviesas per rungtynes įmesdavo po 9,3 taško, sugriebdavo po 3,5 kamuolio ir rinkdavo po 9,8 naudingumo balo. LKL amerikietis vidutiniškai pelnydavo po 11,3 taško, atkovodavo po 5,2 kamuolio bei rinkdavo 15,4 naudingumo balo.

B. Daviesas buvo išrinktas šio sezono LKL finalo serijos naudingiausiu krepšininku (MVP), taip pat pateko į naudingiausių sezono žaidėjų penketuką.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA