Zoologijos sode sukosi policijos pareigūnai, Iglė ir pats T. Ivanauskas | Kas vyksta Kaune

Zoologijos sode sukosi policijos pareigūnai, Iglė ir pats T. Ivanauskas

delfi.lt 2018/07/01 19:11

Lietuvos zoologijos sodas Kaune sekmadienį atšventė savo 80-ties metų jubiliejų. 1938 m. prof. Tado Ivanausko įkurtame zoologijos sode šiandien svečius pasitiko pats profesorius, gausybė pramogų ir edukacinių užsiėmimų.

„Labai džiaugiamės, kad šiais metais lankytojai galės susipažinti su trijų įstaigų, prie kurių kūrimo prisidėjo, arba net pats įkūrė T. Ivanauskas, edukacijomis – Lietuvos zoologijos sodo, VDU botanikos sodo ir T. Ivanausko zoologijos muziejaus. Taip pat pirmą kartą į mūsų zoologijos sodą iš Klaipėdos atvyko ir Jūrų muziejaus edukologai“, – anksčiau apie šventę kalbėjo Lietuvos zoologijos sodo Komunikacijos ir edukacijos skyriaus vedėja Lina Andriuškaitė.

Zoologijos sode koncertavo „X faktoriaus“ nugalėtoja Iglė, po sodą vaikščiojo pats prof. Tadas Ivanauskas, o policijos pareigūnai mažuosius mokė Kelių eismo taisyklių.

Ne pačiu geriausiu oru laukan išsiruošę kauniečiai galėjo pamatyti ir neseniai Kaune gimusius įvairių žinduolių jauniklius, pasigrožėti į zoologijos sodą atvežtais naujų rūšių paukščiais. Plačiau apie gyvūnų būrio pagausėjimą sužinoti galite čia.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA