Kaune – dar viena žinutė Š. Jasikevičiui | Kas vyksta Kaune

Kaune – dar viena žinutė Š. Jasikevičiui

R. Tenio nuotr.

Dėmesys populiariajam Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos vedliui Šarūnui Jasikevičiui neslopsta. Iki tol ne kartą laikinosios sostinės erdves po atviru dangumi puošę lauko stendai su frazėmis: „Šarai, pasilik!“, „Ačiū, Šarai!“, pasipildė dar vienu akį traukiančiu užrašu.

[galerija kiek=”4″]

Netoli prekybos miestelio „Urmas“ apsuptas žalumos stūkso naujutėlis lauko stendas. Tik šį kartą su gerokai ilgesniu užrašu: „Šarai, pasilieki? Tau lova Boss dovanų! – Lonas“.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistams susisiekus su lietuviškus čiužinius gaminančia, Jonavoje įsikūrusia įmone „Lonas“ paaiškėjo, kad lauko stendas minėtoje vietoje Kaune atsirado vakar. „Idėja gimė labai spontaniškai. Tačiau matydamas tai, kad mūsų įmonės personalas itin įnirtingai visuomet palaiko Kauno „Žalgirio“ krepšininkus, o pastaruoju metu netilo kalbos ir apie tai, ar liks Šarūnas vadovauti čempionų komandai, ar ne, nusprendėme bent maža dalele prisidėti  prie jo apsisprendimo“, – sakė „Lonas“ direktorius Domas Jakutis.

Paklaustas apie tai, kodėl nuspręsta dovanoti Š. Jasikevičiui būtent lovą, šis atsakė, jog geras poilsis ir miegas įtempto sezono metu yra itin svarbus veiksnys. „Nusprendėme pasidalinti šia žinute su miesto gyventojais, nes tai, jog Kauno „Žalgirio“ vedlys lieka, – džiugi žinia visiems fanams“, – džiugesio neslėpė D. Jakutis.

Š. Jasikevičiui ketinama padovanoti lova „Boss“ – iš muzikinės kolekcijos, vaizdžiai apeliuojančios į miego muziką, subalansuotą poilsio harmoniją, komfortą. Minėta lova susijusi ne tik su muzikiniu terminu, bet ir su boso statusu. „Kadangi treneris yra visos komandos bosas – tai geriausia dovana lyderiui. Laukiame Šarūno atsiliepiant į kvietimą ir atsiimant dovaną“, – kalbėjo pašnekovas.

Pasak Kauno „Žalgirio“ atstovo spaudai Almanto Kiverio, kaip į minėtos įmonės gestą sureaguos Š. Jasikevičius dar teks palaukti. Čempionų komandos vedlys šiuo metu atostogauja užsienyje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA