Nelengva kontrabandinių cigarečių sulaikymo operacija: vyras spruko ir užsidarė namuose | Kas vyksta Kaune

Nelengva kontrabandinių cigarečių sulaikymo operacija: vyras spruko ir užsidarė namuose

Asociatyvi / Kauno apskrities VPK nuotr.

Penktadienio rytą policijos pareigūnai aptiko slėptuves, kuriose rasta kontrabandinių cigarečių ir alkoholio. Įtariamasis nesileido lengvai sučiumpamas – spruko, priešinosi policijai ir užsidarė namuose. Tačiau buvo sulaikytas.

Pasak policijos pareigūnų, birželio 22 d. apie 9 val. 50 min. Kėdainiuose, Kėkštų tak., Justinavos soduose, tikrinant gautą informaciją apie kontrabandinių cigarečių realizavimą, pastebėtas automobilis „Audi A6“, kurį vairavo vairuotojas (g. 1974 m.).

Vairuotojas, pastebėjęs policijos pareigūnus, paliko automobilį ir šalinosi link namų. Bandant sulaikyti vairuotoją, pastarasis aktyviais veiksmais priešinosi, stumdėsi, todėl buvo panaudotas elektros impulsinis prietaisas „Taser“ (du kartus), tačiau asmuo išsilaisvino ir užsidarė namuose.

Atvykus pastiprinimui, vyras (pats išėjo iš namo) buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Automobilyje „Audi A6“ bei name ir pagalbinėse patalpose rasta bei paimta 7 493 pakeliai cigarečių be banderolių ir 20 l skysčio, skleidžiančio alkoholio kvapą.

Sulaikymo metu buvo sužalota Kauno apskr. Vyriausiojo policijos komisariato Kėdainių rajono Policijos komisariato Veiklos skyriaus tyrėja (g. 1989 m.), kuri dėl abiejų rankų nubrozdinimų, suteikus medicininę pagalbą, gydoma ambulatoriškai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA