Išdalinti kauniečių padovanoti dviračiai daugiavaikėms šeimoms | Kas vyksta Kaune

Išdalinti kauniečių padovanoti dviračiai daugiavaikėms šeimoms

Organizatorių nuotr.

Šį ketvirtadienį po darbo kauniečiai rinkosi į Kauno autobusų stotį, kurioje vyko finalinis akcijos “Nauja dviračio šeima” renginys. Šeimoms buvo išdalinti kauniečių padovanoti dviračiai.

Tris savaites vykusios akcijos metu buvo surinkti net 37 dviračiai, kuriais galės važinėti tiek mažieji kauniečiai, tiek jų tėvai.

“Nuo pat pradžių tikėjome šia idėja ir miestiečių noru prisidėti. Buvo smagu matyti kaip atvykdavo tėvai su vaikais, kurie atiduodavo savo nebenaudojamus dviračius, linkėjo surasti gerus naujus šeimininkus”, – pasakojo “Kautros” marketingo grupės vadovas Mindaugas Sakalauskas.

Renginio metu dviratininkų klubas “Dviratai – Daisatus” mokė jaunuosius dviratininkus kaip pasiruošti dviratį kelionei, kaip tinkamai susireguliuoti sėdynę, dalino kitus patarimus, kartu fotografavosi. Taip pat visi norintys galėjo pasižymėti savo dviračius. Viso policijos atstovai renginio metu pažymėjo 35 kauniečių dviračius.

“Manau tai puiki pirmoji šventė, kuri tikiu taps kasmetine. Matome, kad miestiečiams patiko akcija, sulaukėme daug palaikymo ir prisidėjimo. Tikiu, kitais metais vėl susitiksime šiame renginyje ir surinkę dar daugiau dviračių”, – kalbėjo “Kautros” atstovas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA