Pasikeitė ir bus keičiami viešojo transporto tvarkaraščiai | Kas vyksta Kaune

Pasikeitė ir bus keičiami viešojo transporto tvarkaraščiai

Asociatyvi / Kauno aspkr. VPK nuotr.

Nuo birželio 21 dienos kaip ir kiekvieną vasarą maršrutiniai taksi Kauno mieste pradeda važiuoti vasaros tvarkaraščiu. Autobusų ir troleibusų grafikai jau pakeisti šio mėnesio pradžioje.

“Miesto autobusai bei troleibusai vasaros grafikais jau važiuoja dvi savaites. Iš turimos patirties bei stebimų keleivių srautų tai darome šiek tiek vėliau – nuo šio ketvirtadienio. Natūralu, kad vasarą visiems atostogaujant ir miestui ištuštėjus keičiami viešojo transporto tvarkaraščiai, taikantis prie keleivių poreikių”, – kalbėjo “Kautros” marketingo grupės vadovas Mindaugas Sakalauskas.

Maršrutinių taksi vasaros tvarkaraščiai galios iki rugpjūčio mėnesio pabaigos. Keleiviai kviečiami su naujais grafikais susipažinti internete www.kvt.lt bei “Trafi” mobilioje programėlėje.

Be to, nuo birželio mėn. pradžios vasaros sezono metu pasikeitė visų autobusų ir troleibusų maršrutų darbo dienų ir poilsio dienų eismo tvarkaraščiai.

„Kauno autobusai“ taip pat pranešė, jog iki rudens laikinai stabdomas 46–ojo M maršruto autobuso važiavimas.

Dėl Lenkijos oro bendrovės vėlyvo skrydžio, 29-ojo maršruto autobusai ir darbo, ir poilsio dienomis paskutiniu reisu iš Kauno oro uosto stotelės išvyksta 01.10 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA