Bekontaktė automobilių plovykla „H2AUTO” kviečia tapti švariausiais mieste | Kas vyksta Kaune

Bekontaktė automobilių plovykla „H2AUTO” kviečia tapti švariausiais mieste

Organizatorių nuotr.

Kaip ir tvarkingi namai, taip iš švarus, blizgantis automobilis kelią nuotaiką bei pasitikėjimą savimi. Bekontaktė plovykla „H2AUTO”, sukūrusi patogią automobilio plovimo ir papildomo valymo sistemą ir toliau skatina kauniečius puoštis bei skelbia konkursą, kurio metu visos „H2AUTO” kortelės pirktos Kaune arba nuolatos naudojamos Kauno teritorijoje pretenduoja tapti laimingomis ir pasipildyti 50 Eur suma kitiems plovimams.

Nuolatos stebina klientus

„Automobilyje praleidžiame labai daug laiko – darosi vis svarbiau, kaip jame jaučiamės. Būtent todėl ir stengėmės sukurti sistemą, kuri nepatogų automobilo tvarkymą paverstų į malonų, reguliarų ritualą: atvažiuoji, nusiplauni, išsisiurbi, išsiblizgini paviršius šluostėmis ir netgi garantuoji ilgesnę švarą antibakteriniais purškikliais. Norime paskatinti klientus šį ritualą paversti maloniu įpročiu, todėl nuolatos galvojame, kaip pakviesti juos sugrįžti bei įvertinti lojalumą – šį kartą jį vertiname kas savaitę vienam laimingajam padovanodami nemokamų plovimų už 50 Eur”, – pasakoja „H2AUTO“ pardavimų ir rinkodaros vadovė E. Skruibienė.

Už 50 Eur – iki 50 plovimų

Patogi ir lanksti sistema (esant tinkamoms oro sąlygoms) leidžia automobilį nuplauti net ir už 1 Eur. „Tai reiškia, kad laimėję 50 Eur sumą plovimams, automobilį galėsite plauti iki 50 kartų, o tai – kone visas plovimo sezonas”, – pasakoja E. Skruibienė. „Neišnaudojus plovimų, jie niekur nedings: visos lėšos lieka kortelėje, kurią galite naudoti plovyklose net 14-oje Lietuvos miestų, o Kaune – trijose plovyklose visus metus bet kurioms paslaugoms – nuo automobilio plovimo penkiais etapais iki papildomų paslaugų: langų skysčio papildymo, patogaus kilimėlių valymo bei dezinfekavimo, vidaus siurbimo ir dezinfekavimo, langų bei salono valymo specialiomis šluostėmis.

Viena kortelė – daugiau paslaugų

H2auto kortelė skirta nugalėti visiems transporto priemonių nešvarumams. Labai patogu, kai gali ne tik nusiplauti automobilį, bet ir išsiurbti vidaus nešvarumus, išsivalyti langus, prisipilyti langų skysčio. Pasipildžius vieną kortelę, gali naudoti ją visoms plovyklos teikiamoms paslaugoms. „Nebijokite kortelėje laikyti didesnių sumų – kiekvienas jūsų veiksmas yra fiksuojamas sistemoje, todėl, esant reikalui, galime grąžinti pinigus, blokuoti pamestą kortelę ar perkelti sumą į naują. Visose plovyklose „H2AUTO” , papildote, kiek norite ir išleidžiate iš jos taip pat tiksliai tiek, kiek norite – nereikia ieškoti monetų, žetonų ar laukti, kol pasibaigs laikas, jei įmetėte per daug monetų”, – pasakoja E. Skruibienė.

Daugiau informcijos apie konkursą rasite čia>>>

“H2auto” plovyklos Kaune: Šiaurės pr. 2 , Veiverių g. 119, Baltų pr.49M.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA