Pažėrė kritikos kavinei Laisvės alėjoje: su tokiu aptarnavimu verslas ilgai neklestės | Kas vyksta Kaune

Pažėrė kritikos kavinei Laisvės alėjoje: su tokiu aptarnavimu verslas ilgai neklestės

Kaunas.lt nuotr.

Besimėgaudami šiltais orais, vis rečiau norime likti namuose – traukia pasivaikščiojimai ir buvimas atvirose erdvėse. Labai dažnai laisvalaikio spektre atsiranda ir kavinės – juk pasimėgauti puodeliu kavos stebint miesto šurmulį, kartais yra visai malonu. Tačiau ne visi apsilankymai kavinėse palieka malonias patirtis.

Nemalonia patirtimi socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalino ir vienas kaunietis. Tiek jam, tiek jo draugams, kaip teigiama įraše, nepavyko jaukiai praleisti laiko kavinėje „Four Seasons Cafe“.

„Iš čia prieš kelis mėnesius išvarė mano draugus, kurie atėjo nusipirkti kavos, bet turėdami skubiai išsiųsti dokumentus, prisėdo prie kompiuterio ir pasakė, jog užsisakys už 15min. Nepaisant to, vis tiek buvo išprašyti iš 100% tuščios kavinės“, – skelbia vaikinas.

Prisimindamas savo patirtį, kaunietis pažymi, jog norėdamas pasimėgauti nuostabiu oru, prisėdo prie kavinės staliukų lauke. Visa situacija iliustruojama pokalbiu:

– Šiaip pas mus užsisakyti reikia viduje.
– O, gerai, supratau, sakau.
– Tai galbūt kažko norėtumėte?
– Nežinau dar, pagalvosiu iš tiesų. O negaliu tiesiog pasėdėti ir pagalvoti, ko norėčiau? – klausiu.
– Ne. Jeigu nori pasėdėti, tam yra Laisvės Alėjos suoliukai, – atšauna padavėjas rodydamas pirštu į suoliukus.
– Na, labai liūdna tuomet.

Pilnai juos suprantu, bet čia kavinė, ne namai. Jie kada nors girdėjo, jog su klientais reikia elgtis gražiai? <...> Nieko blogo, tikrai nenumiriau, bet tiesiog juokinga. Su tokiu aptarnavimu verslas ilgai neklestės. Žmonėms reikia patarnauti, su jais reikia pakalbėti, pajuokauti, o ne spausti į kampą“, – prideda kaunietis.

Pilną vaikino įrašą galite rasti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA