Atostogauti į Lietuvą sugrįžęs J. Mačiulis: visada smagu pažiūrėti, kaip žaidžia „Žalgiris“ | Kas vyksta Kaune

Atostogauti į Lietuvą sugrįžęs J. Mačiulis: visada smagu pažiūrėti, kaip žaidžia „Žalgiris“

DELFI nuotr.

Ketvirtadienį „Žalgirio“ arena bangavo nuo emocijų – Kauno „Žalgirio“ krepšininkai iškovojo antrąją pergalę „Betsafe–LKL“ finalo serijoje, kurioje prieš Vilniaus „Lietuvos rytą“ jau pirmauja 2:1.

Pergalingų rungtynių užkulisiuose nardė „Žalgiris TV“ laidų rubrikos #TimeOutŽalgiris komanda su laidos vedėja Dalia Belickaite priešakyje.

Arenoje #TimeOutŽalgiris komanda sutiko ne vieną sezoną Kauno klube rungtyniavusį puolėją Joną Mačiulį, kuris džiaugėsi rungtynių atmosfera ir savo atostogomis.

„Smagu pasižiūrėti ir pasižiūrėti kaip žaidžia „Žalgiris“. Daug gerbėjų, geros emocijos. Liuks. Pirmą kartą gyvenime taip atsitiko, kad baigiau sezoną anksčiau nei visi kiti. Jau dvi savaites atostogauju, eina trečia. Tikrai smagu. Į naudą“, – šypsojosi krepšininkas.

J.Mačiulis iki šiol palaiko glaudžius ryšius su nemaža dalimi dabartinio „Žalgirio“ komandos krepšininkų bei personalo narių.

„Daugiausiai palaikau ryšius Pauliumi Jankūnu. Bendrauju ir su kitu Pauliumi – masažistu Pauliumi Jaciku, su Dariumi Maskoliūnu. Žinoma, ir su Antanu Kavaliausku kartais patraukiame Artūrą Milaknį per dantį dėl jo kvailų tritaškių“, – teigė J.Mačiulis.

D.Belickaitė arenoje apie pakalbino ir „Žalgiriui“ priklausiusį bei šiame sezone „Šiaulių“ ekipoje rungtyniavusį Lauryną Birutį.

#TimeOutŽalgiris naujausio epizodo pabaigoje išvysite, kokį „Žalgirio“ desertą labiausiai mėgsta Žalgirinis, bei kurį tuoj galės išbandyti visi krepšinio sirgaliai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA