Važiuojant nuo Karmėlavos susidūrus automobiliams, sunkvežimis lėkė per atitvarus | Kas vyksta Kaune

Važiuojant nuo Karmėlavos susidūrus automobiliams, sunkvežimis lėkė per atitvarus

Stopkadras

Ankstų penktadienio rytą kraupiai atrodanti avarija įvyko kelyje A6. Čia lengvasis automobilis susidūrė su sunkvežimiu – pastaroji mašina kirto metalinius atitvarus ir atsidūrė griovyje priešpriešinio eismo juostoje.

Kaip „Kas vyksta Kaune“ informavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio specialistė Dovilė Bernotaitė, pranešimas apie nelaimę gautas 6.47 val.

Kelyje A6, ties nusukimu į Islandijos plentą, susidūrė dvi transporto priemonės – 1969 m. gimusio vyro vairuojamas vilkikas ir 1977 m. gimusios moteris vairuojamas lengvasis automobilis „Opel“.

Sunkiasvorė mašina pervažiavo skiriamosios juostos atitvarus ir nesėkmingą kelionę baigė šalikelės griovyje. Pirminiais duomenimis, vairuotojai blaivūs. Moteris dėl patirtų sužalojimų pristatyta į gydymo įstaigą.

Atitvarai nesukliudė vilkikui atsidurti kitos kelio pusės griovyje / Stopkadras

Policija nedetalizavo, ar automobiliai susidūrė važiuojant ta pačia kryptimi, ar sunkvežimiui atsidūrus į kitą pusę važiuojančio transporto sraute.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojų teigimu, avarijos vietoje dirbo trys ugniagesių ir du greitosios medicinos pagalbos ekipažai. Anot liudininkų, vilkikas tempė „Opelį“ su savimi, nes lengvojo automobilio du ratai buvo išlūžę. Skaitytojai svarstė, kad sunkvežimio vairuotojas galėjo užmigti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA