Vaizdo kameros užfiksavo, kaip ruošiasi juodam darbui – kaunietis prašo pagalbos | Kas vyksta Kaune

Vaizdo kameros užfiksavo, kaip ruošiasi juodam darbui – kaunietis prašo pagalbos

Stopkadras

Trečiadienio naktį piktais kėslais vedini asmenys žvalgėsi viename požeminių Kauno garažų. Iš pradžių užsukę apsidairyti, kiek vėliau du vyrukai, anot „Kas vyksta Kaune“ skaitytojo, grįžo jau išsirinkę taikinį.

[galerija kiek=”4″]

„Žvalgyba“ ir po jos ėję veiksmai garaže užfiksuoti trečiadienio naktį, apie 2 val. Vyras teigė pranešęs apie veiką Kauno policijai, tačiau iš kriminalistų dar nesulaukęs jokių žinių.

Kaunietis pasakojo, kad dieną prie apsilankanti ilgapirščiams užstrigo garažo vartai, o užslinkus tamsai, kaip matyti iš vaizdo medžiagos, 1.52 val., čia atėjo du vyrai. Apėję aikštelę, jie apžiūrėjo visus „BMW“ markės automobilius.

Po 40 min. porelė privažiavo automobiliu, kurį pastatė netoliese, ir sugrįžo nešina kuprinėmis. Išdaužus skaitytojo mašinos langą ėmė kaukti signalizacija, kuri vyrus atbaidė – iš automobilio nieko nespėta išlupti, tad šįkart incidentas baigėsi palyginti laimingai.

„Vaizdo kameras prižiūri saugos bendrovė, tačiau dispečerė jų nestebėjo… Laukiu remonto, o saugos bendrovė padengs nuostolius – pripažino klaidą“, – įvykio atomazgą nupasakojo skaitytojas.

Visgi turint omeny, kokios paklausios šiuo metu yra „BMW“ detalės, kauniečio manymu, tik laiko klausimas, kada duš kito automobilio stiklai ir dings vairai, multimedijos prietaisai ar kita įranga.

Vyras teigė, kad šalia esančioje aikštelėje neseniai apvogti keturi kaimynų „BMW“ ir pasidalino privačios kameros trečiadienį užfiksuota medžiaga, kuri galėtų padėti nustatyti po garaže besidarbavusius asmenis.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA