Noreikiškėse nuo kelio nulėkė naujutėlaitis „BMW“ (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Noreikiškėse nuo kelio nulėkė naujutėlaitis „BMW“ (papildyta)

Skaitytojo nuotr.

Ketvirtadienio rytą Kauno rajone ant važiuojamosios dangos vairuotojas neišlaikė galingo „BMW“. Transporto priemonė atsidūrė šalikelės griovyje.

[galerija kiek=”4″]

Apie incidentą pirmiausia informavo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai. Nuo kelio Šiltnamių gatvėje, Noreikiškėse, nuvažiavusį automobilį maždaug 8.35 val. pastebėjo pro šalį vykęs kaunietis.

Jo žiniomis, vairuotojas posūkyje nesuvaldė mašinos, kuri išslydo į priešpriešinio eismo juostą ir baigė kelionę griovyje. Pagal reklaminius lipdukus skaitytojas spėjo, kad galingas automobilis ką tik iš atstovybės, galbūt dar priklausantis įmonei.

Vyro teigimu, tai visiškai naujas sportinis „BMW M2“. Šiuose pačiuose galingiausiuose 2 serijos „BMW“ sukasi 3 l darbinio tūrio šešių cilindrų benzininiai agregatai, priklausomai nuo modifikacijos išvystantys 370 arba 410 AG. Prasukti ratams ir neplanuotai išbandyti bekelę – per akis.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas patvirtino, kad 8.08 val. gautas pranešimas apie nuo kelio nuvažiavusį „BMW“. Eismo įvykį įformino pareigūnai. Vairuotojas buvo blaivus, sužeistų žmonių taip pat nėra.

„Kas vyksta Kaune“ susisiekus su oficialios „BMW“ atstovybės Kaune „Krasta Auto“ komunikacijos vadove Rasa Skunčikiene, ji tikino, kad automobilis nepriklauso bendrovei ir avarijos metu nebuvo vykdomas būtent šios atstovybės bandomasis važiavimas.

Papildyta

„BMW“ prekės ženklo vadovas Lietuvoje Martynas Daujotas „Kas vyksta Kaune“ atsiųstame komentare taip pat tvirtino, kad į eismo įvykį patekęs automobilis nėra „Krasta Auto“ nuosavybė – į Lietuvą kartu su dar keliais modeliais importuotojo buvo atgabentas laikinam naudojimui, pristatyti klientams.

„Svarbiausia, kad automobilio vairuotojas nenukentėjo, o apgadinimų mastą artimiausiu metu įvertins jį apžiūrėję ekspertai. Nepalankios eismo sąlygos – šį rytą Kaune lijo – kartais koją pakiša net didelę patirtį turintiems profesionalams“, – teigė M. Daujotas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA