Kaunietė A. Jagelavičiūtė prakalbo apie sveikatą: vaidinti, jog viskas visada gerai – ne man | Kas vyksta Kaune

Kaunietė A. Jagelavičiūtė prakalbo apie sveikatą: vaidinti, jog viskas visada gerai – ne man

delfi.lt 2018/06/13 12:46
A. Jagelavičiūtė / DELFI nuotr.

Antradienio vakarą sostinės centre paminėtas trečiasis žurnalo „Aš Ikona“ gimtadienis. Šventiškame vakarėlyje tradiciškai buvo pristatytas ir naujausias leidinio numeris – čia daugiausiai dėmesio sulaukė iš Kauno kilusi žurnalo vyriausioji redaktorė Agnė Jagelavičiūtė, kuri savo skiltyje užsiminė apie ją ištikusias sveikatos problemas.

„Tiesą sakant, nuo tada, kai praėjo mada metų metais pasakoti apie nusižudžiusius artimuosius, naujas kabliukas – depresija. Ja serga visi. Ir net žinau, kodėl“, – žurnale prabilo A. Jagelavičiūtė.

„Savo atveju, nenorėčiau to pavadinti depresija – tai nervinis ir fizinis išsekimas, kurio nebegaliu sukontroliuoti, kurio vien vitaminais suvaldyti nebepavyko. Guliu šviesioje palatoje prijungta prie lašelinių ir galvoju apie tai, kaip tokie patys dalykai mums neša džiaugsmą, o tuo pačiu – ir širdies skausmą“, – naujausiame numeryje prisipažino vyr. redaktorė.

Vakarėlyje sutikta Agnė nė iš tolo nepriminė fiziškai išsekusios moters. Priešingai – stilistė skleidė pakilią nuotaiką ir dėkojo savo komandai bei visiems susirinkusiesiems svečiams už palaikymą.

Paklausta, ar iš tiesų sunkesnis gyvenimo periodas jau praeityje, Agnė prisipažįsta, kad kiekvieno žmogaus kelyje pasitaiko duobių, todėl vaidinti, jog viskas visada yra gerai – ne jai.

„Tiesiog tai buvo labai didžiulis nuovargio periodas, tačiau kai jis praeina, sunku apie tai kalbėti. Stengiuosi būti atvira visose savo gyvenimo aplinkybėse ir mane gyvenime labiausiai erzina tas netikras pasaulis, kuriame visi yra labai laimingi. Man atrodo, kad visada laimingas, patenkintas, saugus žmogus yra paprasčiausiai nesveikas. Jeigu tau viskas gerai, tu visada išgyvensi ir emocines duobes“, – DELFI sakė stilistė.

„Esu pastebėjusi, kad visuomenė labai stipriai supiktėja pavasario pabaigoje. Anksčiau vaidindavau, kad turiu kažkokį kiautą, tačiau jo neturiu. Nenoriu meluoti. Mane labai skaudžia veikia ir blogi komentarai, ir šiaip žmonių piktumas, ta nuolatinė kritika už tavo darbus. Atrodo, kad tu darai kažką, o už tavęs stovi šimtai žmonių, kurie pasako, kad viskas, ko tu imiesi yra paprasčiausias šūdas.

Jeigu nepatinka, galima juk ir nieko nesakyti, tačiau iš kur ta būtinybė sugniuždyti kitą žmogų? Matyt, tai mūsų kultūros dalis, su kuria iki šiol mokausi gyventi. Nepaisant to, mano gyvenime būna momentų, kuomet visa tai priimu skaudžiau. Taigi, buvo skaudžiau. Praėjo“, – tęsė ji.

Jokia paslaptis, kad daugelis pramogų versle besisukančių žmonių atrodo nuolat besišypsantys ir, regis, jie iš tiesų gyvena svajonių gyvenimą. Tačiau, anot A. Jagelavičiūtės, dažnai tai tėra kaukė.

„Manau, kad dauguma žinomų žmonių yra savo įvaizdžio įkaitai. Jie vaidina kažką, kas nebūtinai yra tiesa. Esu žinoma jau 17 metų, aš ir taip jau esu žinomumo įkaitas, nenoriu būti dar ir savo įvaizdžio įkaite“, – prisipažino pašnekovė.

DELFI žiniomis, prieš kurį laiką A. Jagelavičiūtė buvo pakliuvusi į medikų rankas, tačiau dabar jaučiasi geriau ir ruošiasi naujiems projektams.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA