Nemokamas festivalio „Kaunas Jazz“ koncertas – naujoje „Volfas Engelman Studijos“ vasaros terasoje | Kas vyksta Kaune

Nemokamas festivalio „Kaunas Jazz“ koncertas – naujoje „Volfas Engelman Studijos“ vasaros terasoje

Organizatorių nuotr.

Festivalis „Kaunas Jazz“ pristato dar vieną erdvę muzikai – Kaune, šalia „Volfas Engelman“ bravoro, atidaroma stilinga ir jauki vasaros terasa, savaitgalio vakarus kviesianti praleisti su vis kitokia specialia programa. Terasos atidarymo proga, birželio 15 d., scena patikėta grupei „Saulės kliošas“. Šį nemokamą koncertą miestui ir jo svečiams surengs festivalis „Kaunas Jazz“.

„Daugiau nei pusmetį degustacijas su muzikine ar kitokia programa rengėme „Volfas Engelman Studijoje“, tačiau šiltuoju metų laiku visiems norisi būti lauke, pabendrauti ir pasiklausyti geros muzikos. Todėl vasaros savaitgaliais nuo šiol veiks lauko terasa, kur į koncertus galės susirinkti iki 200 žmonių. Esame numatę eilę rinktinės muzikos koncertų, o taip pat specialius vakarus rengsime bendradarbiaudami su ilgamečiais mūsų partneriais – muzikos festivaliais ir projektais: „Gera muzika gyvai“, „Kaunas Jazz“, „Pažaislio muzikos festivaliu“ ir „Kitokie pasikalbėjimai”, – apie projekto koncepciją pasakojo Mantas Matukaitis, „Volfas Engelman“ rinkodaros vadovas.

Džiazo, funk ir disco stiliaus ritmais garsėjantis „Saulės kliošas“ šiam vakarui ruošia ypatingą koncertinę programą, kurios metu skambės daug nuotaikingų, vasariškų kūrinių, kurių dalis gerai žinomi grupės gerbėjams.

Koncertą rengiančio festivalio „Kaunas Jazz“ sumanytojas Jonas Jučas sako, kad populiarios, žinomos grupės koncertas parinktas siekiant šventę sukurti įvairių muzikos stilių klausytojams. „Jau daugelį metų bendradarbiaujame su „Volfas Engelman“, todėl džiugu, kad per bendrus projektus sukuriame pridėtinės vertės muzikos gerbėjams. Pirmasis, atidarymui skirtas, kartu mūsų rengiamas koncertas yra populiaresnės muzikos, tačiau ateityje lauko terasoje kartu planuojame surengti ir džiazo gurmanams skirtų vakarų“, – pasakojo J. Jučas.

Be to, renginio metu visiems norintiems šaržus pieš grafikas Gintaras Stankevičius (Pankas). Šaržus už simbolinę kainą bus galima įsigyti, o surinkti pinigai geriems tikslams bus skirti labdaros ir paramos fondui „Rimanto Kaukėno paramos grupė“.

„Volfas Engelman Studijos“ terasos atidarymo renginys nemokamas, renginio pradžia 18 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA