Neįprastas incidentas Tunelio gatvėje: mergina šoko iš važiuojančio troleibuso (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Neįprastas incidentas Tunelio gatvėje: mergina šoko iš važiuojančio troleibuso (papildyta)

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Nors iki pilnaties dar toli, vis auga nelaimių skaičius Kaune ir aplink miestą. Sekmadienio vakarą sunkiai suvokiamą sprendimą priėmė troleibusu į Tunelio gatvės kalną kilusi mergina.

Kaip „Kas vyksta Kaune“ sakė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas, 19.39 val. gautas pranešimas, kad žmogus iššoko pro važiuojančio troleibuso duris.

Nukentėjusioji pristatyta į Kauno klinikas. Merginos būklė stabili, medikai apžiūri ir teikia jai pagalbą. Dar neaišku, ar iš troleibuso nėrusi mergina buvo blaivi.

Policija, anot budinčio pareigūno, aiškinasi įvykio aplinkybes – ar durys atidarytos, ar mergina pati jas atvėrė prieš lemtingą šuolį.

Ne paslaptis, kad Kaune tebevažinėjančios senesnių modelių viešojo transporto priemonės neturi oro kondicionavimo sistemų, o pravertų langų kartais tiesiog neužtenka salonui pakankamai vėdinti.

Dėl to anksčiau kartais būdavo galima matyti vairuotojus karštomis dienomis važinėjant praviromis priekinėmis autobuso ar troleibuso durimis. Ar šitokie vėdinimo sprendimai buvo pritaikyti šįkart, nustatys policija.

Papildyta

Policijos departamentas pirmadienį pranešė, kad troleibusą „Škoda 14TR“ nelaimės metu vairavo 55 metų moteris, o iššokusioji – 15 metų amžiaus.

Paauglei nustatyta galvos žaizda. Pirminiais duomenimis, troleibuso duris ji atsidarė pati.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA