Šilainiuose lyg iš gausybės rago pažiro problemos: nelaimė gali tykoti be kurią minutę | Kas vyksta Kaune

Šilainiuose lyg iš gausybės rago pažiro problemos: nelaimė gali tykoti be kurią minutę

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Šilainių mikrorajono gyventojai skundžiasi, pasak jų, itin keblia situacija Rasytės gatvės pakraštyje, sukeliančia ne tik daugybę nepatogumų, bet ir grėsmę tenykščiams.

[galerija kiek=”4″]

Kauniečiai sako maždaug prieš metus miesto valdžios buvę informuoti apie rengiamą techninį projektą, pagal kurį ketinama atlikti minėtos zonos tvarkymo darbus, tačiau problema vis dar sąstingio taške.

„Neramina ne tik pėsčiųjų takų zonos būklė, bet ir tai, kad taip pat kone prieš metus šioje teritorijoje pastebėjome skiriamaisiais ženklais pažymėtus medžius. Įdomu, koks likimas jų laukia? Be viso to, dėmesys krypsta ir į avarinės būklės laiptus, vedančius į Vilijampolę“, – nerimą keliančius aspektus vardija šilainiškiai.

Gyventojų atsiųstose nuotraukose matyti ne tik daugybėje vietų suskerdėjusi pėsčiųjų takų danga, ryškiais skiriamaisiais ženklais pažymėti medžiai, augantys teritorijoje, bet ir minėtieji laiptai, kaip galima manyti, keliantys pavojų pėstiesiems dėl bendrosios kritinės būklės ir daugybėje vietų žiojinčių betone atsivėrusių skylių.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistams susisiekus su Kauno miesto savivaldybės atstovais, paaiškėjo, kad darbai Rasytės gatvės pakraštyje bus pradėti vykdyti maždaug po mėnesio.

„Šioje teritorijoje kirsti medžių neplanuojame, Miesto tvarkymo skyrius nebuvo liepęs jų sužymėti. Laiptus, vedančius į Vilijampolę, patikėta tvarkyti „Kauno švaros“ darbininkams. Darbai prasidės artimiausiu metu“, – tvirtino Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA