Kauniečiai nusivylė taku Partizanų gatvėje: darbams trūksta kokybės | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai nusivylė taku Partizanų gatvėje: darbams trūksta kokybės

Skaitytojų nuotr.

Praėjusiais metais suremontavę Partizanų gatvės važiuojamąją dalį, šiemet kelininkai ėmėsi šaligatvių ir dviračių takų. Tačiau nors ir džiaugiasi teigiamu pokyčiu, kaunietis portalui „Kas vyksta Kaune“ atsiuntė pasipiktinimo pilną laišką – jo teigimu, darbai vykdomi nekokybiškai.

[galerija kiek=”4″]

Skaitytojas pasidalino praėjusią savaitę nufotografuotais kadrais, kuriuose matomas dešinysis Partizanų gatvės kelkraštis – nuotraukų autoriaus nuomone, nekokybiškas darbas – akivaizdus.

„Dabar atlikti tikrai „labai kokybiškai“ – kuoliukai yra daug toliau nei jau nutiestas asfaltas, takas siauras, dviračiai čia neprasilenks“, – komentuoja kaunietis.

Situaciją portalui „Kas vyksta Kaune“ pakomentavo Kauno miesto savivaldybės miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis pastebėdamas, jog darbai dar tik įpusėjo ir nereikėtų skubėti teisti darbus atliekančių asmenų.

„Visi darbai bus atlikti iki rugsėjo pradžios. Visoje Partizanų g. atkarpoje nuo V. Krėvės pr. iki J. Basanavičiaus g. dešinėje pusėje pagal projektą yra numatyta įrengti tik 1,5 m pločio šaligatvį. Dviračių takas bus įrengiamas kitoje gatvės pusėje“, – atsakydamas į kauniečio skundą kalbėjo A. Pakalniškis.

Daugiau informacijos apie Partizanų gatvės rekonstrukciją galite rasti čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA