Kauno šokėjas mergaitėms ir jų gynėjas nesusitvardė: vėl pakliuvo į policijos rankas (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Kauno šokėjas mergaitėms ir jų gynėjas nesusitvardė: vėl pakliuvo į policijos rankas (atnaujinta)

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai baigė ikiteisminį tyrimą dėl jaunesnio nei 16 metų asmens tvirkinimo. Teisėsaugos gniaužtuose – miesto garsenybe tampantis Algimantas Ulvidas, nuo paauglių smūgių išgelbėjęs mergaitę Draugystės parke, bet pats mėgstantis mergaičių draugiją.

Kaip pranešė Kauno apskrities VPK, balandžio 26 d. Kauno apylinkės teismo Kauno rūmai priėmė nuosprendį 1975 m. gimusio A. Ulvido atžvilgiu. Vyrui skirta terminuotas laisvės atėmimas dvejiems metams ir trims mėnesiams, bausmės vykdymą atidedant dvejiems metams ir paskiriant atitinkamus įsipareigojimus.

Algimantas pripažintas kaltu dėl jaunesnių nei 16 metų asmenų tvirkinimo ir neteisėto disponavimo pornografinio turiniu, kuriame vaizduojami vaikai arba asmenys, pateikiami kaip vaikai.

Kauno apskrities VPK pareigūnai gegužės 4 d., dar nespėjus įsigalioti teismo nuosprendžiui, sulaikė tą patį vyrą, galimai darantį analogiškas nusikalstamas veikas. Šiandien bus kreipiamasi į teismą dėl kardomosios priemones skyrimo.

Tyrimą organizuoja ir kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 1-ojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorai.

Kaip rašė DELFI, iš teismo surakintas išvestas A. Ulvidas šaukė, kad prieš jį surinkta medžiaga yra melaginga. Vyro manymu, su juo bandoma susidoroti dėl to, kad nuo skriaudikų išgelbėjo mergaitę.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad į viešumą A. Ulvidas iškilo tapęs mergaitės užpuolimo Draugystės parke liudininku ir vaiko gelbėtoju. Greitai po to paaiškėjo, kad vyras pats yra patekęs teisėsaugos akiratin dėl suaugusiajam pagal įstatymus visai netinkamų pomėgių.

Pripažinus nuogas demonstracijas gamtoje vaikų tvirkinimu, Algimantas mynė teismo slenkstį ir buvo nuteistas, tačiau, sprendžiant iš paskutinių naujienų, išvadų nepadarė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA