Sūnaus sveikinimas V. Matijošaičiui – su gero humoro doze (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Sūnaus sveikinimas V. Matijošaičiui – su gero humoro doze (papildyta)

D. Matijošaičio „Instagram“ paskyros nuotr.

Tėvo dienos proga Kauno mero Visvaldo Matijošaičio jaunesnis sūnus Dainius socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalino nuotrauka, kurioje tėvas vilki marškinėlius su užrašu, kuris rodo, kad šios šeimos vyrams būdingas geras humoro jausmas ir mokėjimas pasišaipyti patiems iš savęs.

Pasidalintoje nuotraukoje V. Matijošaitis vilki marškinėliais, ant kurių puikuojasi žnyples išskleidęs krabas ir užrašas „Crab me“. Dėl mero šeimai priklausančio verslo – įmonių grupės „Vičiūnai“ produkcijos specifikos – V. Matijošaitis liaudyje dažnai yra pavadinamas „Krabu“, o jo populiarumas šiai pravardei teikia daugiau teigiamą nei pašaipią potekstę.

Kad ši pravardė žinoma ir pačiam merui bei jo šeimai – jokia paslaptis, o drąsiai užsivilkti marškinėliai – įrodymas, jog pravardė kelia šypseną ir patiems Matijošaičiams.

Po tėvo nuotrauka „Instagram“ paskyroje Dainius pridėjo ir tekstą, patvirtinantį, kad jam tėvas – geriausias draugas ir tiesiog dievaitis. Žvelgiant į paveikslėlyje ant marškinėlių pavaizduotą krabą, peršasi mintis, kad užrašas „Crab me“ gali būti ir šmaikšti „Apkabink mane“ (angl. hug me) interpretacija.

My best friend… My idol… My dad!!! #HappyFathersDay

A post shared by Dainius MATIJOSAITIS ?? (@matijosaitis) on

Automobilių sporto atstovas D. Matijošaitis jau ne pirmą kartą savo „Instagram“ paskyroje parodo turintis jautrią širdį, anksčiau jis pasidalino įkvepiančiu įrašu apie tėvystę.

Tačiau, kaip portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo D. Matijošaitis, šie marškinėliai nebuvo jo dovana Tėvo dienos proga, o tiesiog laisvalaikiu mėgiama mero apranga, kurią kažkada padovanojo vienas pažįstamas, parvežęs lauktuvių iš užsienio šalies.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA