Aleksote pavojingai pasviręs stulpas: kauniečiai susirūpino pėsčiųjų saugumu | Kas vyksta Kaune

Aleksote pavojingai pasviręs stulpas: kauniečiai susirūpino pėsčiųjų saugumu

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai sekmadienio pavakarį užfiksavo, pasak jų, pavojingai pasvirusį galvės apšvietimo stulpą. „Ar tai nekelia pavojaus pėstiesiems?“, – teiraujasi kauniečiai.

[galerija kiek=”4″]

„Pastebėjome, kad šiandien kylant ant M. K. Čiurlionio tilto iš H. ir O. Minkovskių gatvės, beveik visą dieną pavojingai pasviręs stulpas“, – praneša skaitytojai.

Jų manymu, stulpas tikriausiai šitaip išlenktas po eismo įvykio. „Stulpo lempa supasi pakibusi ant laidų, o gaubtas mėtosi ant žolyno“, – pasakoja kauniečiai.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistai apie situaciją minėtoje vietoje pranešė bendrovės „Kauno gatvių apšvietimas“ dispečerinės darbuotojams. Jų teigimu, sutvarkyti nutikusią situaciją įmonės atstovai galės tik rytoj, pirmadienį. „Savaitgaliais neturime bokštelio, kuriuo galėtumėme pakilti į viršų ir sutvarkyti. Šiandien dirbame dviese – duspečeris ir elektrikas. Esame atsakingi už nedidelio masto gedimus“, – kalbėjo bendrovės atstovas.

Pasak jo, nuotraukose užfiksuota teritorija artimiausiu metu, dar šiandien, bus aptverta, kad nuo galimo kilti pavojaus būtų apsaugoti pėstieji, o rytoj bus imamasi kitų reikalingų darbų.

Dėkojame portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojams, kad dalinatės miesto aktualijomis. Jei norite pranešti naujieną rašykite mums el. paštu: kaunas@kasvyksta.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA