Miesto centre – skaudus „Audi“ ir troleibuso susidūrimas, Tunelio gatvėje – mįslingas „Saab“ smūgis į stulpą | Kas vyksta Kaune

Miesto centre – skaudus „Audi“ ir troleibuso susidūrimas, Tunelio gatvėje – mįslingas „Saab“ smūgis į stulpą

Skaitytojų nuotr.

Šeštadienį Kaune nulijo ilgai lauktas lietus. Sutapimas ar koreliacija – Kaune pasipylė ir eismo įvykiai. Apie juos portalui „Kas vyksta Kaune“ pranešė skaitytojai.

Vienas iš tokių įvykių fiksuojamas miesto centre – ten judrioje gatvėje susidūrė troleibusas ir lengvasis automobilis „Audi“. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai patvirtino, jog pranešimą apie eismo įvykį, fiksuojamą A. Mickevičiaus ir K. Donelaičio sankryžoje, gavo 11:40 val.

Pirminiais duomenimis, nukentėjusių žmonių nebuvo. Pareigūnai teigia, kad dar neaišku, kas sukėlė eismo įvykį. Aplinkybės tiriamos.

Taip pat eismo įvykis fiksuotas Tunelio gatvėje. Ten vairuotojas užminė mįslę – į stulpą įvažiavo automobilio galu.

Kaip informuoja Kauno apskrities policija, šeštadienį 10:02 valandą gautas pranešimas, kad Tunelio gatvėje, prie degalinės „Neste“, „Saab“ įvažiavo į stulpą ir jį apgadino. Duomenų apie tai, ar vairuotojas (g. 1998 m.) buvo blaivus, policija nepateikė.

Eismo įvykio nuotraukoms atsidūrus Facebook grupėje „Kur stovi policija Kaune“, socialinio tinklo nariai ėmė spėlioti, kaip tai galėjo nutikti – eismas toje gatvės pusėje vyksta į įkalnę, o atsitrenkęs automobilis sustojo taip, lyg būtų važiavęs atbulomis. Daugelis spėjo, kad kaltas bus lietus – Kaune šeštadienio rytą nemenkai nulijo, tad asfalto danga galėjo būti slidi, todėl sumėtytą automobilį apsuko.

„Čia yra Kauno filtras… Žiopliausių vairuotojų atranka. Lengvas posūkis visiškai lygioje gatvėje“, – komentavo grupės narys.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA