Visą vasarą Kaune – naujas žaidimas norintiems pažinti miestą dviračiu | Kas vyksta Kaune

Visą vasarą Kaune – naujas žaidimas norintiems pažinti miestą dviračiu

E. Čiučiulkaitė

Vis ilgėjantis dviračių takų tinklas su gražiausiomis panoramomis į Nemuną ar Nerį, galimybė dviračiu nuvažiuoti iš vieno miesto galo į kitą ar net keliasdešimt kilometrų už Kauno bei įvairios privilegijos dviratininkams – Kaunas tampa tikru dviračių miestu. Tuo pačiu Kaune pasirodo ir vis daugiau iniciatyvų skirtų pramogoms būtent ant dviračio. Viena jų prasidės jau šią vasarą – kvies pamatyti kitokį miestą sėdint ant „dviejų ratų“.

[galerija kiek=”8″]

Unikalus maršrutas

Nuo paslaptingo Kopūstų lauko iki paminklo rutinai, nuo pirmųjų olimpiečių ąžuolo iki spalvingo gatvės meno, nuo Jiesios piliakalnio iki milžiniško rožinio dramblio – „Škoda“ ir „Kaunas In“ kviečia kauniečius vasarą praleisti ant dviračio, o, tuo pačiu, ir tapti vienų iš įdomiausių Kauno objektų ekspertais bei laimėti vasariškų prizų – gertuvių, romantišką savaitgalį dviems ar net „Škoda“ dviratį. Žaidimo pradžia – jau birželio 1 d., tačiau jį žaisti bus galima visą vasarą ir net dalį rudens – iki pat rugsėjo 30 d.

40 lankytinų objektų

„Žaidimas skirtas visiems – tiek puikiai pažįstantiems Kauną, bet vis dar ieškantiems įdomių faktų ar nepažintų gatvelių, tiek miesto naujokams, kurie nori susipažinti ir pajausti, koks gi tas Kaunas yra“, – pasakoja viena iš žaidimo organizatorių, „Škoda“ Kaune rinkodaros vadovė Ilona Skėrytė „Žaidimo eiga labai patraukli: turizmo informacijos centre arba „Škoda“ centre bus galima gauti žaidimo kortelę su vaizdingu žemėlapiu, kuriame rasite ne tik žaidimo puktus, bet ir aprašymus apie visus žaidimo objektus. Šią kortelę su žemėlapiu reikės pildyti: atvykus į objektą pažymėti žymekliu esančiu ant specialiaus žaidimo kuoliuko, o vėliau įmesti į loterijos dėžę esančią taip pat turizmo informacijos arba „Škoda“ centruose“, – idėją šeimos savaitgaliui siūlo I. Skėrytė.

Vasaros iššūkis

„Šį žaidimą galima pavadinti vasaros iššūkiu: iššūkiu pažinti Kauną, iššūkiu kartu numinti daug kilometrų, iššūkiu būti vienu iš 100-to aplankiusių visus 40 punktų ir laimėti specialius prizus. Žinoma, dalyvauti loterijoje galės ir tie, kurie aplankys bent 10 objektų“, – taisykles aiškina žaidimo organizatoriai ir primena, kad pagrindinis prizas yra „Škoda“ kalnų dviratis. „Nors daugeliui „Škoda“ ženklas asocijuojasi tik su automobiliais, iš tiesų jis labai susijęs ir su dviračiais: „Škoda Auto“ daug metų yra daugiadienių dviračių lenktynių, pavyzdžiui, „Tour de France“ rėmėja, remia dviračių sportą ir Lietuvoje, o Václav Laurin, vienas iš kompanijos , iš kurios vėliau „išaugo“ „Škoda“, įkūrėjų buvo garsus dviračių gamintojas dar XIX a. pab.“, – pasakoja I. Skėryte ir ragina kauniečius taip pat sėsti ant dviračio.

Susidomėjote žaidimu ir norite leistis į kelionę aplink Kauną? Ieškokite žaidimo „Pažink Kauną dviračiu“ taisyklių ir žaidimo kortelių Kauno turizmo informacijos arba „Škoda“ centre. Žaidimas vyks nuo birželio 1 iki rugsėjo 30 d.
Detalesnė informacija yra čia arba teikiama telefonu +370 687 41111.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA