Nelaimė Romainiuose: susidūrus trims automobiliams, BMW virto ant šono, prireikė medikų (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Nelaimė Romainiuose: susidūrus trims automobiliams, BMW virto ant šono, prireikė medikų (papildyta)

DELFI nuotr.

Ketvirtadienį prieš vidurdienį Kauno apskr. Vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai pranešė apie eismo įvykį Romainiuose – susidūrė trys automobiliai. Smūgio būta stipraus, tad į įvykio vietą skubėjo ir kitos specialiosios tarnybos.

[galerija kiek=”12″]

Kauno pareingūnai praneša, jog apie 11:22 val. gautas pranešimas, kad Kaune, Medekšinės g., susidūrė trys automobiliai: „Audi“, „Opel“ ir „BMW“, kuris nuo smūgio apsivertė.

Vienas iš automobilių (pareigūnai nepatiekė kuris) susidūrimo metu užvažiavo ant šaligatvio ir kliudė pėstyjį, kuris dėl sužalojimų Greitosios medicinos pagalbos ekipažu pristatytas į gydymo įstaigą. Liudininkų teigimu, automobilių vairuotojai įvykio metu nenukentėjo.

Įvykio vietoje dirbo ir Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (Kauno APGV) gelbėtojai.

Liudininkų teigimu, BMW lenkė vieną mašiną, kai staiga iš šalutinio kelio išlindo kita. Tuomet BMW trenkėsi į tą, kurią lenkė, į dar vieną automobilį ir užlėkė ant šaligatvio. Būtent tada automobilis kliudė stulpą ir pėsčiąjį.

Eismo įvykio aplinkybes toliau aiškinasi Kauno apskr. VPK pareigūnai.

Papildyta: Eismo įvykio metu į gydymo įstaigą apžiūrai buvo pristatytas „Opel“ vairuotojas (gim. 1965 m.). „BMW“ vairuotojas (gim. 1988 m.) ir „Audi“ vairuotojas (gim. 1990 m.) nenukentėjo. Pirminiais duomenimis vairuotojai blaivūs.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA