Keleivį nustebino mikroautobuso vairuotojo poelgis | Kas vyksta Kaune

Keleivį nustebino mikroautobuso vairuotojo poelgis

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Vakar vakare susiklosčius nenumatytoms aplinkybėms vairuotojas automobilį turėjo iškeisti į važiavimą viešuoju transportu. Toks pokytis nepraėjo be nuostabos, kurią sukėlė mikroautobuso vairuotojo Kaune elgesys.

„Netikėtai sugedus automobiliui, apie 19 val., teko pasinaudoti viešuoju transportu – važiavau 53 maršruto mikroautobusu link Partizanų gatvės. Labai nustebau, kai transporto priemonės gale sėdinčiai moteriai nuo galvos nuslinko saulės akiniai ir užkrito už sėdynių. Vairuotojas iškart pastebėjo ir sustojo artimiausioje stotelėje, nepaissant to, kad nebuvo nei išlipančių, nei įlipančių“, – pasakoja portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas Karolis.

Pasak jo, išlipęs ir atidaręs galines mikroautobuso duris, ištraukė akinius ir perdavė moteriai į rankas. „Toks vairuotojo paslaugumas ir mandagumas mane tikrai nustebino“, – gerų žodžių negaili kaunietis.

Dėkojame portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojams, kad dalinatės informacija apie pastebėjimus mieste. Jei norite pranešti naujieną, rašykite mums el. paštu: kaunas@kasvyksta.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA