Fiksuoja skaitytojas: nuo karščio lydosi Kauno gatvės | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja skaitytojas: nuo karščio lydosi Kauno gatvės

Skaitytojo nuotr.

Smarkiai įkaitęs oras ne tik verčia kauniečius gerti daugiau vandens, bet ir kelia rimtų sunkumų ratuotiems eismo dalyviams. „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas prie Amalių sankryžos besilydančią kelio dangą.

[galerija kiek=”4″]

Minkštėjantį asfaltą kaunietis užfiksavo Chemijos gatve važiuodamas link sankryžos su Ateities plentu. Panašu, kad šilumai mažiau atsparūs yra gatvėje išlieti naujos dangos lopai.

Kiek anksčiau galvojęs, kad prie Amalių sankryžos kažkas išpylė smalą, nuo kurios asfaltas pajuodo, prie jo ėmė kibti padangos, skaitytojas antradienį nustatė tikrąją klampios kelionės priežastį.

„Pasirodo, ne papilta, o asfaltas ištirpęs taip, kad prie padangų limpa. Spūstyje pastovėjus ant tų lopų, mašina taip prilimpa, kad po to pajudėjusi išplešia gabalą asfalto“, – pasakojo vyras.

Šį teiginį patvirtina jo pateiktos nuotraukos, kuriose matyti naujoje nuo karščio blizgančioje dangoje susiformavę nelygumai.

Laukiama Kauno miesto savivaldybės komentaro.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA