Žalgiriečiai kitu kampu: išrinko daugiausiai valgantį ir geriausią boksininką | Kas vyksta Kaune

Žalgiriečiai kitu kampu: išrinko daugiausiai valgantį ir geriausią boksininką

A. Aleksandravičiaus nuotr.

Krepšinio sirgalių pamėgta „Žalgiris TV“ laidų rubrika #ArPažįstiŽalgirietį grįžta po trumpos pertraukėlės su naujų šmaikščių žalgiriečių klausimų-atsakymų rinkiniu.

Šįkart Kauno „Žalgirio“ krepšininkai turėjo įvardinti netvarkingiausią savo komandos draugą žaidėjų rūbinėje. Daugiausiai kartų paminėtas čia buvo serbas Vasilije Micičius, o Kevinas Pangosas pasigyrė, jog sėdi šalia tvarkingų vyrukų.

„Aš sėdžiu šalia „švaruolių“ vyrukų kompanijos, kuri mėgsta, kad jų daiktai būtų savose vietose“, – juokėsi kanadietis.

Netrukus po „netvarkingiausiųjų“ temos „Žalgirio“ žaidėjai turėjo įvardinti daugiausiai laiko prie telefono praleidžiančius komandos draugus. Atsakymai į šį klausimą varijavo nuo jaunųjų žaidėjų iki „nuolat telefonu kalbančio“ Axelio Toupane.

Bene vienodus atsakymus žalgiriečiai pateikė į klausimą, kuris iš komandos draugų valgo daugiausiai. Čia be konkurencijos laimėjo Kevinas Pangosas, kurį kaip didžiausią ėdrūną įvardino beveik visi kalbinti komandos draugai. Šia tema plačiau pasisakė ir kapitonas Paulius Jankūnas.

„Aišku, kad Kevinas. Jis daugiausiai valgo, viską maišo su viskuo. Nesvarbu, koks paros metas. Reiks su juo dirbti šiuo klausimu ir sutvarkyti jo mitybą“, – šypsojosi P.Jankūnas.

Klausimyno pabaigoje žalgiriečiai rinko geriausią komandos boksininką. Daugiausiai balsų iš žaidėjų surinko Antanas Kavaliauskas, tačiau Edgaras Ulanovas ir Aaronas White‘as nepamiršo paminėti komandos fizinio rengimo trenerio ir buvusio boksininko – Nerijaus Navicko.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA