Skaitytojai nusivylę: atliekų suvertimui pasirinko vieno Kauno fortų teritoriją | Kas vyksta Kaune

Skaitytojai nusivylę: atliekų suvertimui pasirinko vieno Kauno fortų teritoriją

Pavasarį, atšilus orams, daugeliui kyla noras apsišvarinti ir atnaujinti aplinką aplink save. Tiesa, gaila, jog kartais po tokių apsivalymų, atliekos, užuot keliavę į joms skirtus konteinerius arba atliekų tvarkymo aikšteles, atsiduria viešose erdvėse.

Būtent tokį poelgį Šilainiuose esančioje Kauno VIII-ojo forto teritorijoje užfiksavo viena skaitytoja – nuotraukas atsiuntusi moteris teigia, jog kažkas visai neseniai atsikratė kelių krepšių keramikinių plytelių duženų. Tiesa, kaunietė pastebi, kad šiukšlintojai bandė būti tvarkingi – atliekos sukrautos į krepšius.

„Labai liūdna, kad kol kas Linkuvos įtvirtinimai neturi įgulos. Čia – pati gražiausia panorama, matosi visas miestas. Žmonės čia ateina pasimėgauti ramybe – mačiau vakar merginą, kuri atėjo piešti, kažkada filosofijos diena vyko, bet kol nėra prižiūrinčių žmonių, koją ten kelia ir piktadariai…“ – pasakoja kaunietė.

Moteris taip pat pastebi, jog šiukšlės į forto teritoriją atneštos visai neseniai – dažnai po teritoriją mėgstanti pasivaikščioti skaitytoja teigia, jog apsilankymo prieš kelias savaites metu, sukrautų krepšių dar nebuvo.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA