Gaisrų naktis Kaune ir Kauno rajone: degė dešimtys objektų | Kas vyksta Kaune

Gaisrų naktis Kaune ir Kauno rajone: degė dešimtys objektų

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kaune ir Kauno rajone siautėjusi ugnis ant kojų sukėlė nemenkas ugniagesių pajėgas – per šiek tiek daugiau negu valandą, gelbėtojams teko vykti į keletą skirtingų objektų.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį apie 02:05 val. Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas, kad Kauno rajone, Babtų seniūnijoje, Babtų miestelio Kėdainių gatvėje dega ūkinis pastatas ir garažai. Vėliau išsiaiškinta, jog garažai liepsnoja ir Pergalės gatvėje.

Į iškvietimą išsiųstos gausios Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (Kauno APGV) pajėgos. Situacijų koordinavimo skyrius praneša, jog dirbo didelės ugniagesių pajėgos, mat degė apie dvidešimt garažų.

Laimei, žmonių aukų išvengta.

Kitas pranešimas gautas apie 3:00 val. Kauno ugniagesiai gavo pranešimą, jog K. Baršausko g. 51 dega butas atvira ugnimi. Po kelių minučių atskubėjusiems gelbėtojams teko evakuoti namo gyventojus. Įtariama, jog viena moteris gaisro metu apdegė veidą ir plaštaka.

Po keliolikos minučių, apie 03:07 val. Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos telefono numeriu 112 užfiksavo dar vieną pranešimą apie gaisrą Kaune, Šilainių rajone. Pranešta, kad Baltijos gatvė 4, devynių aukštų name dega butas atvira liepsna. Evakavus daugiabučio gyventojus, gaisras sėkmingai likviduotas. Laimei, čia žmonių aukų išvengta.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA