Keistas elgesys kauniečiams sukėlė įtarimų: atvira vagystė viduryje baltos dienos? | Kas vyksta Kaune

Keistas elgesys kauniečiams sukėlė įtarimų: atvira vagystė viduryje baltos dienos?

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Šeštadienį prieš vidurdienį portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pastebėję įtartiną elgesį vienoje šalikelėje, kreipėsi į redakciją norėdami pranešti apie, tikėtina, nusikalstamą veiką, vykdomą viduryje baltos dienos.

„Garliavoje, remontuojamo kelio į Marijampolę pradžioje, asmenys nepanašūs į kelio darbininkus, nevilkintys ir neturintys jokių skiriamųjų aprangos detalių, ardo šaligatvio trinkeles ir krauna į priekabą“, – sako pilietiški kauniečiai.

Jų atsiųstose nuotraukose matyti du vyrai, talkininkaujantys vienas kitam nepilnai trinkelėmis išklotoje šalikelėje. Vienas iš jų rankose laiko daiktą, panašų į kastuvą, o kitas stovėdamas prie lengvojo automobilio priekabos, paliktos važiuojamojoje kelio dalyje, galimai krauna iškastą „laimikį“ į priekabos vidų.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistai apie įvykį informavo savaitgalį budinčius policijos pareigūnus, kad išsiaiškintų užfiksuotų veiksmų priežastis.

Dėkojame skaitytojams, kad dalinatės miesto aktualijomis. Jei norite pranešti naujieną, rašykite mums el. paštu: kaunas@kasvyksta.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA