Kauniečius pašiurpino vaizdas gatvėje: ieško mažamečio mamos | Kas vyksta Kaune

Kauniečius pašiurpino vaizdas gatvėje: ieško mažamečio mamos

Kur stovi policija Kaune nuotr.

Penktadienį Šilainių mikrorajone kauniečiai užfiksavo šiurpą keliantį vaizdą – judrioje gatvėje, kaip manoma, su tėvu, minančiu dviratį, atsidūrė ir mažas vaikas. Jis su vaikiška taip pat dvirate transporto priemone dalyvavo eisme kaip lygiateisis dalyvis.

Užfiksuota itin drąsia suaugusio vyro ir mažylio elgesio gatvėje nuotrauka socialinio tinklo grupėje „Kur stovi policija Kaune“ pasidalino vairuotojas. „Ne į temą, bet gal pamačiusi vaiko mama duos tėvui su kočėlu per galvą, vyrų dienos progą už tokias šunybes“ (aut. past. kalba taisyta), – rašė jis.

Vaizdas, kuriame, kaip minėta, atsidūrė važiuojamojoje kelio dalyje dviračius minantys suaugęs vyras ir vaikas, sulaukė dėmesio ir gerokai papiktino kauniečius. Šie negailėjo karčių žodžių ir atpažinę gatvę, kur vyko veiksmas, sakė, jog čia yra ir dviračių takas, tad pasielgta išties neatsakingai.

Prie diskusijos prisijungęs Rytis spėliojo, jog vyras nuotraukoje galimai buvo išgėręs arba turintis sveikatos problemų, nes esą teko jį stebėti apsiperkant parduotuvėje – dėmesį esą patraukė keistas suaugusiojo elgesys.

„Kodėl niekas policijos neiškvietė? Mato tokius vaizdus, kai tevas, akivaizdžiai girtas, vaikui sukelia pavojų, ir visiems vienodai rodo?“, – piktinosi Justė. Kaunietis Deividas pridūrė: „Nesuprantu, kad ir girtas, vis tiek tokius dalykus suprasti turi, kad čia – pavojinga. Jei jis girtas nesuprato, tai blaivus irgi ne aukselis“.

Pasak įrašu socialinio tinklo grupėje pasidalinusio asmens, vyro ir vaiko važiavimas kelio viduriu truko maždaug minutę-dvi, tad esą nei sudrausminti, nei policijos kviesti nebuvo kada. „Paskui nusuko i kelkraštį, kai mašinos iš priekio sustojo praleist“, – rašė jis.

Pastarieji žodžiai nepraslydo pro akis kauniečiui Žydrūnui: „Tik minutę? Vakar per 10 sekundžių su BMW partrenkė studentą, o čia užtektų ir mažesnio smūgio“ (aut. past. kalba taisyta), – piktinosi jis.

Viktorija nusprendė nelikti abejinga įvykiui ir pasidalino vaizdu socialinio tinklo „Facebook“ grupėje „Kauno mamytės“. „Bandome rasti mamą. Nemažai piktų“, – sakė ji. Ir pridūrė, kad tokį vyrą sudrausmintų pati, nes elgesio pateisinti negalima.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA