Automobilių stovėjimo aikštele džiaugėsi neilgai: ar kameros užfiksavo šį vandalizmo aktą? | Kas vyksta Kaune

Automobilių stovėjimo aikštele džiaugėsi neilgai: ar kameros užfiksavo šį vandalizmo aktą?

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Į portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistus kreipėsi pyktelėjęs skaitytojas Rimas. Pasak jo, neseniai sutvarkyta automobilių stovėjimo aikštelė nebeatveria gražaus vaizdo į Nemuną ir Panemunę. Ji užtvindyta šiukšlėmis.

[galerija kiek=”4″]

„Savaitgalį aplankiau artimųjų kapą Senosiose Šančių kapinėse. Pasistačiau automobilį aikštelėje prie Nemuno. Ji neseniai buvo sutvarkyta – iškirsti krūmynai, išvalytos šiukšlės. Atsivėrė puikus vaizdas į Nemuną ir Panemunę. Prie kapinių tvoros pastatytas atliekų konteineris, o virš jo užrašas, kad teritorija stebima vaizdo kameromis. Tačiau atrodo, kad šis faktas nepastebimas – aikštelėje nepasitenkinimą kėlė naujos šiukšlės“, – neslėpė kaunietis.

Pasak jo, Kaune vis dar randasi niekadėjų, kuriems aplinkos švara ir tvarka nė motais. „Viduryje aikštelės išverstos buitinės atliekos. Nejaugi taip sunku buvo jas išversti į konteinerį, kuris stovi tik už kokių 10-ties metrų? O gal jas atvežė galvijas, kuris neturi jokio supratimo? O kameros? Gal jos yra užfiksavusios šį vandalizmo aktą?“, – teiraujasi portalo skaitytojas.

Rimo užfiksuotuose vaizduose matomi tuntai atliekų, išmėtytų skirtingose automobilių stovėjimo aikštelės vietose. Iš juodos spalvos šiukšlių maišų jos pabirę po aplinką ne tik ją teršia, bet, tikėtina, ir be jokios vertės užpildo vietos lopinėlius, kur galėtų stovėti automobiliai.

Dėkojame portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojams, kad dalinatės tuo, ką pastebite mieste. Jei norite pranešti naujieną, rašykite mums el. paštu: kaunas@kasvyksta.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA