Kauno „Akropolyje“ prasidėjo „Jamam“ dienos – kviečia atvažiuoti nemokamai | Kas vyksta Kaune

Kauno „Akropolyje“ prasidėjo „Jamam“ dienos – kviečia atvažiuoti nemokamai

D. Beržinio nuotr.

„Važiuojam ir jamam“ – toks šūkis šį savaitgalį skamba Kauno „Akropolyje“, kur prasidėjo bene didžiausia ir daugiausiai pirkėjų sulaukianti mažmeninės prekybos akcija Kaune „Jamam“. Pasinaudoti daugiau nei 250-ties parduotuvių pasiūlymais bus galima gegužės 25-26 dienomis ilgesniu darbo laiku – nuo 9 iki 22 val.

Suknelių ir bėgimo batelių

„Kas vyksta Kaune“ domisi, ko kauniečiai ieško išpardavimuose. „Suknelių ir maudymosi kostiumėlio Erikai, nes pirmadienį išskrenda į Kiprą su nauju bernu“, – atsakymą viena per kitą iškikena būrelis studenčių.

Pasak merginų, šį kartą vasara jas užklupo nepasiruošusias. „Pernai lijo, lijo, gal tik liepą išsitraukiau, kas gražiausia, o šiemet net nespėjau nei maudymuko, nei ko nors ant viršaus nusipirkti, tai kažkaip net degintis dar nebuvau“, – skundžiasi jau minėta kaunietė Erika.

Su dviem vaikais atėjusi Asta į tokias situacijas nepapuola. „Aš ruošiuosi kitam sezonui: ieškau rudeninės striukės, mažiesiems batukų žiūriu, žodžiu, ruošiu roges vasarą, nes tokiuose išpardavimuose geriausia pirkti ne sezono prekes“, – tikina Asta.

Dar konkretesni vaikinai – ne vienas sporto prekių lankytojas ieško tam tikros firmos avalynės ar aprangos, apie kurią domėjosi iš anksto. „Jau nuo kovo bėgioju, „suvariau“ vienus sportbačius, tai, galvoju, geriau pasiimsiu vasarai brangesnius, bet ilgiau tarnaus. Tikiuosi, per „Jamam“ bus geresnės kainos“, – atvirauja Mantas.

Dalis kauniečių pirkti neskuba. „Šiandien užėjom tik dėl bankomato, nežinojom, kad nuolaidos. Gal sugrįšim rytoj, nes mūsų mylimiausiose parduotuvėse „Zara“, „Pull and Bear“ ir „Bershka“ nuolaidos galios tik šeštadienį“, – svarsto Tomas ir Agnė.

Su „Taxify“ į „Jamam“ – nemokamai

„Jamam“ dienose lankytojams kas kartą paruošiama vis naujų staigmenų. Viena iš šįkart – kvietimas atvykti į „Jamam“ dienas visiškai nemokamai (jeigu kelionės kaina neviršija 10 Eur). Tai padaryti galima atsisiuntus „Taxify“ programėlę ir įvedus nuolaidos kodą JAMAMFREE.

Esami „Taxify“ klientai gaus 1 Eur nuolaidą kelionei į ir iš „Akropolio“ įvedę kodą JAMAM1. „Tik nurodykite tikslią vietą, „Akropolis“, gi, didelis“, – per ūsą šypso vairuotojas Aldas. Pasak vyro, nemokama paslauga jau pasinaudojo ne vienas. Daug vairuotojų pasiruošę priimti užsakymus, todėl problemų kilti neturėtų.

Tampa šeimų ir draugų tradicija

Dvi dienos, kupinos akcijų ir pramogų – puiki proga susitikti ir ne tik apsipirkti, bet ir praleisti laiką kartu. Per „Jamam“ dienas Kauno „Akropolis“ prisipildo draugių, mamų su dukromis, o prie kino ir porelių – bilietai į seansus šiomis dienomis kainuoja nuo 5 Eur. „Einam jau į antrą filmą“, – išsiduoda anonimais panorusi likti porelė.

„Jamam“ metu parduotuvėje „Maxima XXX“ taikoma 40 proc. nuolaida drabužiams, avalynei, kosmetikai, žaislams, buitinei chemijai ir daugeliui kitų prekių.

Daugiau informacijos apie nuolaidas kitose parduotuvėse rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA