Dalijasi skaitytojai: amerikietiško mokyklinio autobuso nuotykiai Kauno centre (video) | Kas vyksta Kaune

Dalijasi skaitytojai: amerikietiško mokyklinio autobuso nuotykiai Kauno centre (video)

Skaitytojų nuotr.

Penktadienio popietę portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pačiame miesto centre užfiksavo netikėtai pasibaigusį autobuso manevrą – šis apsisukinėdamas kliudė ir išlaužė medį.

[galerija kiek=”4″]

Minėtasis įvykis fiksuotas Vasario 16-osios gatvėje, apie 16:40 val. Į įvykio vietą teko vykti Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) pareigūnams ir Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (Kauno APGV) ekipažui.

Kaip situaciją komentavo Kauno apskr. VPK pareigūnas, vairuotojas, važiuodamas atbuline eiga, išlaužė medį. Vairuotojas, anot pareigūnų, blaivus.

Kauno APGV gelbėtojai operatyviai likvidavo problemą – nulūžęs medis buvo patrauktas nuo važiuojamosios gatvės dalies.

Įvykio detales aiškinasi policija.

Kadrais pasidalinę skaitytojai netruko pastebėti, jog ant autobuso šonų puikavosi imformaciją apie transporto priemonės nuomą. Manoma, jog miesto centrą aplankęs senovinis amerikietiškas mokyklinis autobusas buvo šiandien paskutinio skambučio šventę mininčių abiturientų atributas.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA