Aleksotą temdo juodi dūmai: užsiliepsnojo du pastatai (video) (dar papildyta) | Kas vyksta Kaune

Aleksotą temdo juodi dūmai: užsiliepsnojo du pastatai (video) (dar papildyta)

Skaitytojo nuotr.

Penktadienio popietę iš įvairių miesto vietų kauniečiai pastebėjo Aleksoto mikrorajone tuntais kylančius juodus dūmus. Čia užsidegė du statiniai.

[galerija kiek=”4″]

Kaip informuoja Bendrasis pagalbos centras, šiandien, 13.40 val., skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas, kad Kaune, S. Dariaus ir S. Girėno g. 11, dega du ūkiniai pastatai.

Į nelaimės vietą išsiųstos Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (PGV) pajėgos.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai tvirtino, kad gaisras išties smarkus – nelaimę išduodantys dūmų stulpai matomi net iš Šilainių.

Papildyta 14.33 val.

Kauniečiai praneša, kad ūkinius pastatus gesina penkios autocisternos. Susisiekti su Kauno apskrities PGV atstovais kol kas nepavyksta.

Papildyta 14.48 val.

Įvykio vietoje dirbantis Kauno apskrities PGV Operacinio vadovavimo skyriaus specialistas „Kas vyksta Kaune“ sakė, kad gaisras yra lokalizuotas – šiuo metu vyksta dviejų blokuotų ūkinių pastatų ardymo ir gesinimo darbai. Nelaimės vietoje dirba šešios autocisternos ir štabo automobilis.

Pašnekovo teigimu, statiniai užsiliepsnojo nuo šalia degusių šiukšlių. Žmonės nenukentėjo, tik turtas – vienas šiferinis stogas mediniu karkasu sudegęs, kitas išsaugotas, nedaug apdegė tik jo kampas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA