Verslo centro Kaune statybas uždengiantis tentas pripažintas rekordiniu | Kas vyksta Kaune

Verslo centro Kaune statybas uždengiantis tentas pripažintas rekordiniu

R. Tenio nuotr.

Kauno verslo centrą „Business Leaders Center“ dengiantis reklaminis tentas pateko į Lietuvos rekordų knygą – jis pripažintas didžiausiu piešiniu Lietuvoje. Piešinį sukūrė žinomas Lietuvos dailininkas Marius Jonutis SBA įmonių grupės nekilnojamojo turto inovacijų bendrovės „Urban Inventors“ užsakymu.

Didžiausias Lietuvos reklaminis tentas yra beveik 2,5 tūkst. kvadratinių metrų ploto, jo svoris – 1000 kilogramų, tento pakabinimas truko net tris dienas.

SBA įmonių grupės strateginio marketingo direktorė Olga Belova sako: „Business Leaders Center“ bus Baltijos šalyse analogų neturintis verslo centras, kurio unikalumą pirmiausiai kurs savita bendruomenės ekosistema. Būtent bendruomeniškumo svarba paskatino mus kitaip pažiūrėti į statybų eigą. Juk iki momento, kai galėsime džiaugtis nuostabiais pastatais, kartu su kauniečiais turime praeiti mažai estetikos turintį statybų procesą, tad šiuo reklaminiu tentu siekėme papuošti aplinką ir minimizuoti statybvietės kaimynystės nepatogumus. Nes kurti ir dalintis yra atsakingo verslo ir kartu marketingo misija“.

Beje, SBA įmonių grupė buvo ir pirmoji Lietuvoje, pradėjusi kurti originalias, ateities pastato istorijas pasakojančias statybas juosiančias saugumo tvoras.

„Business Leaders Center“ bus atidarytas 2019 m. pavasarį. Jį sudarys 4 skirtingi pastatai. Verslo erdvių nuomininkai galės rinktis ir vienos darbo vietos nuomą „Verslo viešbutyje“, ir 70–300 kvadratinių metrų VIP biurą su išskirtine Kauno panorama už lango, ir lanksčiai planuojamas įprastinės nuomos paslaugos patalpas pagal pageidaujamą kvadratūrą.

Dar vienas verslo centro išskirtinumas – 1000 kvadratinių metrų stogo terasa ir restoranas 13 aukšte, iš kurio atsivers įspūdingi Kauno senamiesčio vaizdai. Verslo centras yra K. Donelaičio ir V. Putvinskio gatvių sankryžoje, greta Vienybės aikštės, todėl „Business Leaders Center“ darbuotojai galės patogiai dirbti ir aikštėje, kur veiks bevielis internetas, arba rinktis kūrybinio klasterio erdves.

Aikštėje bus sukurta ir turiningo poilsio erdvė: veiks interaktyvūs fontanai, vyks koncertai, bendruomenės renginiai ir konferencijos, bus rodomas kinas po atviru dangumi. Į verslo centro ir Vienybės aikštės rekonstrukciją „Urban Inventors“ investuoja 30 mln. eurų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA