Draugiški Š. Jasikevičiaus ir V. Matijošaičio apsikabinimai: ką pakuždėjo merui į ausį? | Kas vyksta Kaune

Draugiški Š. Jasikevičiaus ir V. Matijošaičio apsikabinimai: ką pakuždėjo merui į ausį?

A. Aleksandravičiaus nuotr.

Pirmadienio vakarą Kauno rotušės aikštėje vykstant iš Belgrado grįžusių Kauno „Žalgirio“ krepšininkų sutiktuvėms, kauniečiams pro akis nepraslydo draugiški miesto mero ir komandos vyriausiojo trenerio Šarūno Jasikevičiaus santykiai.

Trečiąją vietą į Kauną iš Eurolygos parvežusių žalgiriečių sutikimo iškilmėse netrūko pačių geriausių emocijų – šypsojosi ir džiaugėsi visi. Miesto meras Visvaldas Matijošaitis taip pat spinduliavo laime dėl kauniečių sėkmės Belgrade.

Tikriausiai retas „Žalgirio“ sirgalius, vakar stovėjęs minioje ir žvelgęs į savo komandos favoritus, nepastebėjo Kauno mero ir Š. Jasikevičiaus apsikabinimų ir kuždesių.

Dienraščio „Lietuvos rytas“ fotografas Modestas Patašius, užfiksavęs pastaruosius vaizdus ir patalpinęs juos savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje, šmaikštavo rašydamas, jog tikriausiai abu vyrai aptarė Kauno „Žalgiriui“ skiriamo biudžeto klausimą.

„(Ne)visai rimtai: -Visvaldai, mums mažoka tų miesto skiriamų trijų limonų. -Bus, Šarai, bus…“, – prieraše prie fotografijų juokavo žinomas Kauno fotografas.

Vakar vykusių iškilmių metu miesto meras sakydamas kalbą paprašė Š. Jasikevičiaus pasilikti. Garsieji plakatai su užrašu „Šarai, pasilik“, pernai puikavęsi daugelyje Kauno vietų, šiemet įgavo žodinį pavidalą, nuskambėjusį tiesiai iš V. Matijošaičio lūpų klausant susirinkusiai miniai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA