Artėjant vasaros sezonui, siūlo sporto klubų alternatyvą: kauniečiai kviečiami į nemokamas treniruotes | Kas vyksta Kaune

Artėjant vasaros sezonui, siūlo sporto klubų alternatyvą: kauniečiai kviečiami į nemokamas treniruotes

Atšilo oras ir ne vienas kaunietis pradėjo save liūdnai apžiūrinėti veidrodyje. Neužilgo reikės pasitepti nosį kremu nuo saulės ir norėsis sumerkti kojas į atgaivinantį vandens telkinį.

[galerija kiek=”4″]

Atrodytų, kad logiškiausias sprendimas – šiek tiek paploninti piniginę ir užsirašyti į sporto klubą, kas padėtų grįžti į sveikos gyvensenos vėžes. Galima ir taip, tačiau yra galimybių sportuoti visiškai nemokamai pagal naujas treniruočių programas ir procesą stebint treneriams.

Įvairiapusiškos treniruotės netradicinėje aplinkoje

Atrask mankštos naudą su „Be1“ – projektas, skirtas pritraukti Kauno gyventojus ir miesto svečius aktyviai praleisti laisvalaikį ir sveiką gyvenimo būdą paversti kasdienybe. Šio projekto metu sporto klubo treneriai ir profesionalūs sportininkai ves nemokamas masines treniruotes, kurių metu dalyviai bus supažindinti su sveikos ir fiziškai aktyvios gyvensenos principais, ir sportine įranga, padėsiančia kuo veiksmingiau pasiekti norimo rezultato.

Treniruotės varijuos nuo lengvosios atletikos iki kovos menų, o skirtingas sporto šakas pristatys patyrę specialistai. Dalyviai galės susipažinti su rutulio stūmimu, barjeriniu bėgimu, jėgos sportu, šuoliais, vyks įvairūs žaidimai ir konkursai, aerobikos treniruotės Disko muzikos ritmu. Užsiėmimai kiekvieną kartą bus skirtingi, todėl dalyviai galės padidinti savo žinių bagažą. Siekdami palaikyti dalyvių fizinį krūvį, pagal buvusias treniruotes treneriai sudarys savarankiškų pratimų planus.

Projekto tikslas – skatinti bendruomeniškumą, populiarinti sveiką gyvenseną tarp įvairaus amžiaus grupių, parodant, kad treniruotės gali būti nenuobodžios ir edukuojančios. Neatsitiktinai pasirinkta kiekvienam kauniečiui puikiai pažįstama vieta – „Prekybos miestelis Urmas“, atsigaunanti ir vis gražinanti savo veidą Kauno erdvė, patogiai pasiekiama iš įvairių miesto kampelių.

Treniruotės vyks du kartus per savaitę, pirmadieniais ir trečiadieniais nuo 18:30 iki 20:00. Projektas tęsis iki spalio pradžios.

Išskirtiniai treneriai

Masines mankštas ves patyrę specialistai ir profesionalūs sportininkai, kurių pavardės turėtų būti girdėtos ne vienam lietuviui, besidominčiam sportu.

Eva Misiūnaitė – Lietuvos čempionatų prizininkė ir Europos čempionatų dalyvė, lengvosios atletikos sporto meistrė, kandidatė į 2020 Tokijo olimpines žaidynes.

James Kasirye–Sebalu – lengvaatletis/sprinteris, Ugandos čempionatų prizininkas, sportinį išsilavinimą ir darbinę praktiką įgijęs Didžiojoje Britanijoje, JAV ir Lietuvoje.

Herkus ir Nauris Lukošiūnai – kikbokso ir mišrių kovų menų specialistai, daugkartiniai įvairių čempionatų prizininkai, kikbokso, muai tai, džiudžitsu, bušido čempionai Pabaltijo šalyse.

Mankštas vesti padės ir kviestiniai specialistai – sportininkai, savo sričių profesionalai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA