Iš Kauno oro uosto startavo nauja skrydžio kryptis | Kas vyksta Kaune

Iš Kauno oro uosto startavo nauja skrydžio kryptis

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Ankstų antradienio rytą iš Kauno startavo nauja skrydžio kryptis, sujungsianti laikinąją sostinę su itin mėgiamu kaimyniniu miestu.

Naujiena gegužės 22 d., savo socialinio tinklo profilyje pasidalino Kauno vicemeras Simonas Kairys.

„5:15 val. jau Tarptautiniame Kauno oro uoste. Išlydime pirmuosius Kaunas-Varšuva keleivius. Džiaugiuosi, jog turėsime ryšį su tokia svarbia jungtimi – Varšuvos oro uostu. Tai svarbu tiek esamiems ir būsimiems investuotojams, tiek turizmui, ypač turint omenyje tai, kad Kaunas 2022 m. taps Europos kultūros sostine. Japonų turistams taip pat atsiranda geresnės galimybės skrydžiu pasiekti Kauną“, – džiaugėsi politikas.

Jis paminėjo, jog skrydžių kompanija LOT atkreipė dėmesį į Kauno ambicijas ir pasirinko Kauną, kaip patikimą partnerį ilgalaikei vizijai įgyvendinti. „Manau, tai bus naudinga abejoms pusėms“, – vylėsi S. Kairys.

Primename, kad nuskristi iš Lenkijos sostinės į Kauną LOT siūlys kiekvieną dieną, išskyrus šeštadieniais. Lėktuvas iš Varšuvos Šopeno oro uosto pakils 22:35 val., o Kaune leisis 00:45 val. vietos laiku.

Keliautojai, norintys LOT lėktuvu pasiekti Varšuvą iš Kauno, galės tai padaryti 06:15 val. kiekvieną dieną, išskyrus sekmadienį. Varšuvoje jie būtų 06:25 val. vietos laiku.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA