Policija prašo padėti surasti iš namų pabėgusius 5 paauglius (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Policija prašo padėti surasti iš namų pabėgusius 5 paauglius (atnaujinta)

Asociatyvi / DELFI nuotr.

Gegužės 21 d. Prienuose iš namų pabėgo penki paaugliai. Berniukai iš namų bėga ne pirmą kartą, todėl neatmetama galimybė, kad jie slapstosi kartu. Jie vengia žmonių, pamatę policijos pareigūnus ar jų automobilius slepiasi ir bėga, vykdo vagystes iš gyvenamųjų namų ir kitų patalpų, turimais policijos pareigūnų duomenimis gali vykti į Kauną, rašoma Alytaus policijos pranešime spaudai.

Apie 15 val. iš namų, esančių Prienuose, Vytauto g. išėjo trylikametis Darijus Reimeris ir iki šiol negrįžo. D. Reimeris yra apie 150 cm ūgio, liekno kūno sudėjimo, šviesių, trumpų plaukų, viršugalvyje sušukuotų ant šono, mėlynų akių.

Paauglys vilkėjo raudonos spalvos džemperiu su gaubtuvu, melsvos spalvos sportiniais marškinėliais, bei pilkomis sportinėmis kelnėmis. Avėjo juodos spalvos sportinius batus.

Apie 14.00 val. iš namų, esančių Prienuose, Vytauto g. išėjo nepilnamečiai broliai: trylikametis Ernestas Šliužas ir dvylikametis Erikas Šliužas ir iki šiol negrįžo.

Ernestas Šliužas yra apie 150 cm ūgio, liekno kūno sudėjimo, šviesių, trumpų plaukų, rudos spalvos akių. Išeidamas iš namų vilkėjo įvairiaspalviais sportiniais marškinėliais, bei juodos spalvos šortais. Avėjo juodus sportinius batus.

Erikas Šliužas yra apie 140 cm ūgio, liekno kūno sudėjimo, šviesių, trumpų plaukų, rudų akių. Išeidamas iš namų vilkėjo tamsios spalvos sportiniais marškinėliais, įvairiaspalviais šortais, avėjo šviesiai mėlynos spalvos sportinius batus.

Apie 7 val. 40 min. iš savo namų, esančių Prienuose, J. Basanavičiaus g. išėjo trylikametis Pijus Rimgaila ir iki šiol namo negrįžo.

Paauglys vilkėjo mėlynu megztiniu, mėlynos spalvos džinsais, avėjo juodus sportinius batus su trimis baltomis juostomis šonuose. Jis yra apie 140 cm ūgio, liekno kūno sudėjimo, šviesių, trumpų plaukų, rudos spalvos akių.

Apie 14.00 val. iš namų, esančių Prienuose, Statybininkų g., išėjo trylikametis Mamertas Černevičius ir iki šiol negrįžo. Paauglys yra apie 150 cm ūgio, šviesių trumpų plaukų, smulkaus kūno sudėjimo. Jis vilkėjo pilkas sportines kelnes ir užsegamą mėlynos spalvos džemperį su gobtuvu.

Visi penki paaugliai mobiliojo ryšio telefonų su savimi neturi. Jų ieško gausios Alytaus apskr. policijos pajėgos, pagalbos paprašyta ir aplinkinių apskričių kolegų.

Policija turi tik trijų paauglių – Mamerto, Darijaus ir Pijaus – nuotraukas.

Asmenis, žinančius paauglių buvimo vietą ar galinčius suteikti tyrimui reikšmingos informacijos apie dingusių nepilnamečių buvimo vietą, prašome skambinti telefonu +370 610 29007 arba bendruoju pagalbos telefonu – 112.

Atnaujinta gegužės 23 d., 12.48 val.

Vaikai nuo pareigūnų slapstėsi neilgai – dar tą patį antradienio vakarą policijos atstovai pranešė, kad jie buvo rasti. Bėgliai pastebėti Kaune, kur juos sulaikė policijos pareigūnai ir perdavė Prienų r. PK pareigūnams, kurie berniukus grąžino tėvams.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA